Ile za czujnik prędkości pojazdu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czołgiem,

przed chwila kupiłem na wszelki wypadek czujnik prędkości pojazdu na allegro za 30 zł (nowy). Kupiłem bo mi obrotki podskakują w czasie zmiany biegów. I tak pytam czy przypadkiem nie przepłaciłem, choć ten wydawał mi się tani w porównaniu do innych czujników na ford.sklep.pl

mk7 1.8 16v

Myśle ze nie przepłaciles

Podaj nr aukcji. Zobaczymy co to na zdjęciu bo nie bardzo wierzę.

czujnik prędkości pojazdu

Nieźle, gratuluję zakupu. Ciekawe czemu nie ma kostki. Pewnie nie leżał obok orginału.

nie kapuje Twojej odpowiedzi :/ ale wyczuwam jakąś ironie

a mnie sie wydaje ze mastercheat kupywal od tego kolesia ten czyjnik przelozyl stara wtyczke i nowy czujnik ma sie znakomicie

Eee tam ironię. Ważne żeby działał. Chociaż potrzebny jest jak wrzód na dupie i pisałem o tym wczoraj na dwóch postach.

docencik a co jeszcze moze miec wplyw na te podkskujace obrotki przy zmianie biegow ? bo wraz z tym jak zaczelo mi sie tak robic zaczal mi wiecej palic o jakis litr

no właśnie ten czujnik za to odpowiada ale wystarczy go odłączyć i po problemie. poszukaj tego wątku we wczorajszych bo sporo tam się rozpisałem

Jeżeli został zamontowany przez fabrykę więc po coś jest potrzebny i być musi , Docencik nie masz racji z odłączaniem czujnika. Co do ceny bardzo dobra bo w sklepie jak pytałem to 170zł a znalazłem używke za 25.