Sportowy wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wie moze ktos jak zrobic zze zwyklego tlumika spotowy to znaczy zeby wydawal ladny bas i czy wogule jest cos takiego mozliwe

Cos pod twoje auto kupisz juz odhmmmm 250 - 300 zł ..... Tyle ze za długo na tym nei pojeździsz .....
Jezeli jednak planujesz robic tuning przecinakiem spawarka i nie jeździsz jakims starym polskim wynalazkiem to zapomnij !!!!!!

i jeszcze "diabełka z kolektorem" i bedzie profi
polecam albo zostawic seryjny wydech, albo uzbierac pieniadze na coś naprawde porzadnego a nie jakieś półśrodki

Pamietacie moze jak Toyotka Tercel pierdziala, wyla, buczala i wogole jak rajdowka, do tego byl efekt przebicia przy zmianie biegow. A ja nic z tym nie robilem. Po prostu przepalila sie siatka w tlumiku srodkowym i ot co. Nie bylo alarmu ktory przy pelnych obrotach sie nie wlaczyl .

Cytat:
2004-04-01 17:59:03, NapaLony pisze:
wie moze ktos jak zrobic zze zwyklego tlumika spotowy to znaczy zeby wydawal ladny bas i czy wogule jest cos takiego mozliwe

niedlugo bede wlasnie tez cos grzebal w wydechu , i koncowy tlumik u mnie tez jest cichy w sumie jak zwykly tlumik , narazie poszukuje jakieggos ciekawego rozwiazania i napewno wrzuce strumienice za tlumik tylko jeszcze nie wiem gdzie takie cosik kupic aby bylo dobre i dawalo ladny glosik

tanim i nie najgorszym rozwiazaniem na lepszy dzwiek jest kupienie samej koncowki ktora wydaje odglos. Ladnie bedzie wygladalo i bedzie buczalo!

tym sie nie mart marcin ja ci pomoge zrobic cos z wydechem poprawiamy go tak aby wydawał wspaniały głos i przyokazji cos delikatnie na mocy przybierze silniczek pozdro!!!!!!!

Cytat:
2005-01-18 12:52:38, Pingu pisze:
tanim i nie najgorszym rozwiazaniem na lepszy dzwiek jest kupienie samej koncowki ktora wydaje odglos. Ladnie bedzie wygladalo i bedzie buczalo!

Moim zdaniem zadne koncówki nie bucza tak jak wydechy, tak jak mowia przedmówcy najlepiej uzbierac na jakis porzadny tłumiczek a koncowka to moza zalozyc na antenke

jak juz chcesz zmenicodgłos samchodu to najlepiej sportowy tłumik bo koncówki maja tylko na celu ozobienie wydechu i nic pozatym