Ciekawa łada

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawdzcie to ogloszenie.Ciekawa LADA 2105 i to z silnikiem 2.0 z Argenty.A jaka cena

zapomnialem podac stronke,sorka jutro mam egzamin i to dlatego http://www.rajdy.hoga.pl/gielda/gielda.asp?D=1

ciekawa cena
pagan

12 tys zlotych. spoko. ale wypas nieziemski

istny potwor niezle osiagi ale pewnie ma tez dobre osiagi w spalaniu

..ee tam lipa! za tyle kasy żaden wynik..poza tym gość pisze że ma auto o charakterystyce ON/OFF.takim czymś rzeczywiście musi sie kiepowato jeżdzić

to po kiego grzyba robil auto, ktorym nie da sie jezdzic? na mnie nie robi to wrazenia. rozumiem: podlubac przy glowicy, jakis filterek, ale nie wszystko na raz. zdaje sie tez, ze nie wspominal o tym, ze ma hamulce od porsche carrera.

pagan

Cytat:
to wlasnie jest tuning a nie tam wymiana filterka jak mowisz
2003-06-13 13:37:06, pagan pisze:
. rozumiem: podlubac przy glowicy, jakis filterek, ale nie wszystko na raz.

Cytat:
to po kiego grzyba robil auto, ktorym nie da sie jezdzic? na mnie nie robi to wrazenia. rozumiem: podlubac przy glowicy, jakis filterek, ale nie wszystko na raz. zdaje sie tez, ze nie wspominal o tym, ze ma hamulce od porsche carrera

wlasnie jak tuningowac, to trzeba wszystko naraz, bo reszta sie wtedy posypie! toz proste..

a jezdzic sie da, przecie pisze, tylko nie latwo, bo slabo z elektronika (ARSy, ABSy).
przejechalbys sie rajdowy autem, to dopiero jest sztuka.

He kiedys mielismy Jagodziane (Zastava) po rallycrossową to byl prawdziwy potwor nie wiem ile miala koni ale nie bylo na nia mocnych na ulicach w srodku dwa kubly klatka i wielki obrotek na srodku, przewody paliwowe z 1,5 cm zbiornik 25l starczal na 60 km mniejwiecej. Niestety zostala zdachowana (nie przezemnie) i sprzedana

pozdr

Fajna ta ladziana! Guy Croft, to jeden z najlepszych specjalistow na siwecie od tuningu DOHC Fiat/Lancia.

masz racje kiler. qmpel ma F132 2.0 i.e i po zastosowaniu w/w sprzetu ma ok. 14 chomikow biegajacych po jego bloku.

Cytat:
2003-06-14 01:02:50, Voy pisze:
masz racje kiler. qmpel ma F132 2.0 i.e i po zastosowaniu w/w sprzetu ma ok. 14 chomikow biegajacych po jego bloku.

14 chomikow?Co to znaczy?