Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-01-12 12:17:33 O ile pamietam, to do TIS potrzebny ci bedzie crack, tzn.
jakos tak to szlo : "Install the TIS like other Applications. After the needed reboot of your system let cd1 in your cd drive and start TIS 2000. It checks now for an update (this is the first!). After that close TIS 2000. Now turn cd2 in your cd drive and start TIS 2000 again. Now the second update begins. That´s all." "habe mir mal die mühe gemacht das näher anzusehen. nach der installation von cd1, reboot, update von cd1 (bei mir standalone, comports egal) lässt sich das proggi folgendermassen starten: im programmverzeichnis unter frmAppManager.exe aufrufen, danach frmFrontEnd.exe aufrufen. das klappt aber nur, wenn nicht vorher schon auf das start-icon geklickt wurde. (es darf kein AppManager.exe oder APPMAN~1.EXE im taskmanager sein) unter XP/2K kann man das ganze dann per batch lösen. viell spass" no, juz wiesz ? |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-01-12 14:35:32 sprawdz czy przypadkiem nie masz dwoch takich amych kompaktow.
na p2p znalazlem jeszcze taki plik opel tis crack.zip 150kb, a w nim dwa pliki: Cosids.mdb i crack.txt. "originaldatei cosids.mdb im verzeichnis cosidsbin umbenennen in cosids.bak die neue cosids.mdb nach cosidsbin kopieren. oder, falls der o.g. weg nicht funzt von hand: cosids.mdb in cosidsbin ist eine access-db, die einige informationen für das system enthält. - mit access öffnen - passwort: wdsdisoctv - Tabelle APPMComponent öffnen - in spalte Hardwarekeycheck alle häkchen entfernen" Ja kiedys instalowalem TIS'a na winXP i cos tam sie podmienialo, ale nie pamietam. No i mialem dwa rozne cd. |
misiorr Caravan B 2.5 V6 Torun | 2005-01-13 12:34:54 Też miałem taki problem i niestey nie pomogły żadne zabiegi . Udało mi się odpalić TISA na innym kompie też na xp od pierwszego razu . Wydaje sie że tis jest bardzo wrażliwy na "kompatybilność" sprzętu. Pozdrawiam |
jerry-1 DEADSOUL opel omega X25TD1996 ... Lubin | 2005-01-13 15:50:58 jak i skad pobrac tego TISA
|
jerry-1 DEADSOUL opel omega X25TD1996 ... Lubin | 2005-01-16 20:14:58 EPC bo o ten program wam chyba chodzi mozna zainstalowac na XP należy przed instalacją wejść w WŁAŚĆIWOŚCI pliku SETUP EXE9( płyta nr1) i zmienic tryb zgodności na ZGODNY Z WINDOWS 98 wtedy program sie z pewnościa zainstaluje,po zainstalowaniu trzeba przeczytac instrukcje z płyty nr 2 i przekopiować KRAKA do pliku BHROOT/BIN-które są juz zainstalowane.KRAKA trzeba uruchomić i juz wszystko gra.Tez nie wiedziałem i nijak nie mozna BYŁO GO ZAINSTALOWAĆ.jAK KTOS CHCE TO JA MAM PŁYTY I MOGĘ PRZEGRAC ZA DARMO ALE TRZEBA WYSŁAC 2 PŁYTY CZYSTE + KOPERTA ZWROTNA ,NAJLEPIEJ TAKA ABY PRZESŁAC cd + ZNACZEK NA PRZESYŁKĘ NIE WIEM ZA ILE KTO CHCE TO PISAC I UMÓWIMY SIE CO I JAK jerzywasik@op.pl |
DrA eS ... | 2005-01-16 20:17:30
Nie... chodzi o TIS |