Mam juz pojeżdzone :(!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojechałem wczoraj do stalówki na impre jak zwykle było mnóstwo pał jeszcze rzeszowiak wykrakał ze mnie zatrzymaja i zatrzymali kur..de jezdziłem po stalowce 40km/h i nic w tym by nie było dziwnego jakby k...nie pasowało musieli mnie zatrzymac za oponki dowodzik szlag jasny trafił +mandat 50zł No ale co poradzic bycie członkiem wspaniałego klubu KTSW nie jest łatwe ale za to warto byc jego członkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-01-15 13:25:45 ]
[ powód edycji: ANALFABETA ]

no to niezle
panowie niesadzicie ze trzeba z tym skonczyc
AHA IM NIECHODZI O NAS TYLKO O GOSCI CO PISZCZA NA CENTRUM CZYLI O CZARNE AUDI I NIEBIESKIE RENO !!
WTEDY CO POJECHALISCIE PO ZLOCIE ZAWISC OPONKI TO PRZYJECHALO TAKICH 2 DEBILI I JEZDZILI TAM I ZPOWROTEM !!

majer moje kondolencje
tacy debile jezdza po centrum pala gume a paly do nas sie przywalaja jak nic nie robimy tylko stoimy i gadamy...
a propo tych kolesi to jacys debile ... jak wy pojechaliscie z oponami to paly chyba ze 2 razy okrazyly parking od srodka i przejechali sie tam i spowrotem chamsko swiecac dlugimi swiatlami

Hmmm . minimum to 1,5 mm i identyczne opony. Jezeli spełnia te warunki nie mogli zabrac - kwitek ze stacji diagnostycznej i problem z głowy ... nie piszcie na policje tak samo bo w kazdym fachu sa ludzie i ...... nie ludzie

my to mamy czuczu szczescie juz w tym roku 2 razy mnie zatrzymali ciekawe ile razy jeszcze mi dowód zabiora

Nie ma zle majer. Moglo byc gorzej.
A czu ma racje sa ludzie i nie ludzie.

ciekawe którzy to te "Nie Ludzie" kazdy chyba wie

Majer nie narzekaj wczoraj fajnie było!! fajnie bawiliśmy sie w planecie !! i w cinemie też nie było źle !! a że cie złapali to było wiadome! bo na ciebie czekali już koło cinemy !! ja ci mówiłem !!

A oponki całkiem łyse były?? Może mialy te 1.6 mm??

Pamietam z forum motocyklowego jak sie ludzie kiedys wypowiadali jak ich policja zgarniala i na 15 kontroli w 14 przypadkach sie pomylili z glebokoscia bieznika . Oczywiscie nie mieli pojecia i uznali nawet nowe opony u jednego za zuzyte , moze oczekiwali bieznika jak w traktorze .

A co do tego Majer to wspolczuje, rzeczywiscie miales takie slicki?? I czym Ci to mierzyli??

P.S. Siostrzyczko Majera, braciszki sa the best i nie wolno na nich krzyczec (sam jestem braciszkiem ). Pozdrawiam

Powiem Wam tak ,zal mi tego czytac ...

Minio źle podchodzisz do tematu. Takie posty sie usuwa a nie edytuje
Ostrzeżenie poszło wiec jest ok ....
A co do opon to niestety policja sie na tym nie zna.

Majer napisz nam ile mają Twoje opony mm , jeżeli są łyse to moje zdanie jest takie że policjanci bardzo dobrze zrobili ...
sory ale taka prawda.

Chyba nie chcesz powiedziec ze zakosili Ci dowod za to ze jestes w klubie i masz nalepe ?
Chyba ze ja to zle zrozumialem

nic sie nie martw jesli zabrali ci tylko za oponki to przekladka od jakiegos kumpla i 20 zl w plecy i badanie jest. mi zabrali kiedys z czterech powodow z czego w dwoch przypadkach sie mylili!!

Powod zatrzymania: KTSW
Powod zabrania dowodu: Lyse opony

Mam pytanie powiedzieli ze za klub czy za opony ???
Bo jak dla mnie to zwykła kontrola i nei ma o co afery robić ....

Cytat:
2005-01-16 11:10:58, CZUCZU pisze:
Mam pytanie powiedzieli ze za klub czy za opony ??? Bo jak dla mnie to zwykła kontrola i nei ma o co afery robić ....

Czucz za opony
Za przynaleznosc do klubu jeszcze dowodow nie zabieraja

było mianeło w poniedziłek dowodzik odbieram i bdezie spokój .Jest wiele inny samochodów a nie gnebiom ciagle cały czas te same.ja nie wiem ze im to sie nie nudzi .....

Majer to ktory to juz raz w tym roku???
Oj nieciekawie sie zaczyna..
Jeszcze dojdzie to tego ze bedziesz na ty z władzą
bedą cie rozpoznawac na miescie..
TO Ma dobre i złe strony..