Części do DOHC-ów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Buszując po sieci napotkałem się na fajną stronkę o człowieku , który stworzył Ladę-Lotusa race engineer Guy Croft i można od niego zakupić piękne części do DOHCów , np :

Klik
Klik
Klik
Klik
Klik...

I dalej to sobie już poradzicie klikając z boku na GO TO SITE MAP
Ale powiem Wam , że części ma piękne....

Zajawka

Pozdro. Piotrek.
P.S. Jeśli wątek ma być na 131 forum , to proszę go przenieść , ja osobiście dałem go tutaj , bo być może więcej ludzi tutaj zagląda...
A jeśli było już to skaksować

kurna ale jazda. chyba gość się z choinki urwał

No co, nie każdy kto ma DOHC'a musi znać pana GC .

BTW - Peyyoo, a >> TO FORUM << znasz? A w szczególności polecam >> TEN TEMAT << - już niedługo zakończe temat bo mam prawie wszystko pod ręką. W kompilacji znajdzie się m.in. elektroniczna wersja (pdf) tej książki:

Może już ją gdzieś widziałeś...

Dzięki Rejs , akurat ostatnio przypadkiem trafiłem na tamto forum i zainteresował mnie świat DOHCów i powiem Ci , że zaj....a musi być ta książka , niestety nie widziałem jej wcześniej , ale chętnie zapodałbym ją sobie w wersji elektronicznej lub noramlnej - książkowej , ale pewnie nie łatwo ją dostać.... więc poczekam , może się doczekam...
Szkoda tylko , że pan GC ma ceny w euro... ale ma tłoki do DOHCów i to w różnych wersjach !!
Mam nadzieję , że jak tylko będzie dostępna wersja tej książki , to będzie jakiś cynk o tym gdzie i za ile będzie se ją można zapodać ...???
Pozdro . Piortrek.

Cytat:
2005-03-02 22:58:52, Peyyoo125 pisze:
[...] Szkoda tylko , że pan GC ma ceny w euro... [...]

Zeby one w euro byly ... one sa w funtach brytyjskich

Ksiązeczkę już zamówiłem, kolega już ma. Drogo , ale warto

Jeszcze trzy lata temu, ceny poszczególnych części były dosyć tanie, ale od pewnego czasu poszły w górę o jakieś 25%.
Trudno, jak nie ma gdzie kupić to trzeba przyjąć warunki jakie są. Tragedji dużej nie ma. Ceny i tak są mniejsze niż do Meroli i Bmw z tych lat.
Książka kosztuje 48$, albo 35 funciaków. Tłoki z garbami przyszły do Mnie trzy dni temu. 1600 zł za komplet to spora kwota, ale i tak taniej niż u Guya

[ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2005-03-03 07:27:01 ]