Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
FGM2 Espero Warszawa | 2005-03-07 22:19:25 Jeśli to była prawdziwa sytuacja
to tylko smiac sie pozostaje, bo płakać juz nie warto Dawno sie tak nie ubawiłem Dziekuje za tego posta i prosze o więcej Nasza policja!!! |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-03-07 22:56:59 ale jazda z tymi soczewkami !!! noszę czasem je sam i tak się zastanawiałem jak w razie czego oni to sprawdzą - teraz już wiem... |
Zwierzu Octavia 2 Warszawa | 2005-03-07 23:21:53 Wiesz problemu by nie było gdyby miec ze soba zawsze płyn do soczewek...
Jednak z drugiej strony wynalazl by cos innego jak znam życie. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-07 23:23:26
To chyba odpowiedz na prawdziwosc tych historyjek. Komu zrobiliscie sprawe w sadzie jak nie mieliscie jego numerow? Tak wnioskuje, bo policji podaliscie tylko kierunek w ktorym pojechal, a i tak go nie zlapali. A sprawe zrobiliscie... no wlasnie, komu? Pomysl chwile dluzej zanim wymyslisz nastepna bajke |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-07 23:40:44
Gdybys umial czytac, ew. rozumial to co czytasz to wiedzialbys o co chodzi. Nie wiem po co chciales kierowcy cysterny udowadniac ze jest pijany. Po co?!! Zepchnal was z drogi - slady byly i na cysternie i na waszym samochodzie. Dzwonisz na policje, podajesz numery (ktore miales tak? ), policja jedzie, oglada samochod i juz. Prosta sprawa. Dalej powiedz mi, skad wiedziales, ze kierowca jest pijany, jechal z butelka przy szybie? Tu chyba komus innemu brakuje logiki Za to humor poprawiasz wybornie. Tylko nie upieraj sie, ze te zdarzenia sa prawdziwe |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-10 15:11:52
Jestem uczulony na ludzi ktorzy sobie wymyslaja glupie historyjki a potem opowiadaja czego to oni nie przezyli. W moim mniemaniu jestes w 100% taka osoba. Leciutko cie dotknal cysterna (pijany koles zepchnał nas specjalnie!!!!! cysterna z drogi myślałem ze narobie w gacie...) i przez to obrocilo was pare razy, omineliscie szczesliwie drzewa i zatrzymaliscie sie na trawniku. Kierowca (uno) byl w szoku, ale mimo to kiedy robiliscie trzeci obrot jakims cudem zapamietal numery oddalajacej sie cysterny... Wez sie nie osmieszaj, bo im wiecej piszesz tym bardziej staje sie to bezsensowne... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-03-10 15:25:24 darujcie juz sobie z ta cysterna, gorzej niz w przedszkolu.
a z ta cala soczewkowa sprawa to az mnie brzuch rozbolal nie wspominajac juz o poplutym monitorze (ze smiechu ) |