Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2005-03-12 23:45:41 Zaskoczyli mnie, ze cos takiego robią i ze mają taką kosmiczna cenę daewoo espero - stabilizator EIBACH |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-03-13 00:55:17 Eibach robi to (wg katalogu) od około roku, i jak na produkt sygnowany jego logo - cena jest dość atrakcyjna
Pozdrawiam - SpeedR |
Wiktor_ galant Kielce | 2005-03-13 11:20:59 a robi ktos dolna ??? a czy czasem rozpórka od kadeta gsi nie jest identyczna??? bo niby w nim kielichy i reszta jest bardzo podobna. |
ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2005-03-13 11:50:52
to ja poprosze samą naklejkę nakleje sobie na szybe (tak na co najmniej połowe szyby) już będzie mi się lepiej samochód prowadził Uwielbiam to: dobre bo EIBACH |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-03-13 12:29:28
Prawdę mówiąc nie bardzo rozumiem w czym masz problem. Wszak, nikt nie każe Ci kupować tego typu elementów. Pozdrawiam - SpeedR |
ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2005-03-13 14:17:21
Atesty??? na co nakawałek rury i kilka spawów??? a co to klatka bezpieczeństwa??? Orginalne seryjne sprężyny zawieszenia pękają, choć też powinny mieć atesty, a ty chcesz by firma która robi coś bez czego i tak się da obejsc w samochodzie robiła kosztowne badania i wydawała atest. Już raz znana polska firma MICHAEL podejmowała sie robić rozpórki do espero, i co z tego wyszło??? )) pewno utkneli w fazie długoletnich badań. |
ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2005-03-13 14:49:43 A tu adresik rozporki chałupniczej konkurencji robią bez atestów i za rozsądną cenę, tylko nie wiem czy do espero też ) Ale warto sprawdzić. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-03-13 19:05:49 Ziema na Boga
Po prostu mieszkasz w kraju (podobnie jak my), gdzie wszystko jest przysłowiowe "... sto lat za murzynami... " U naszych zachodnich sąsiadów atest musisz posiadać nawet na brewki reflektorów. Poza tym, korygując Twoją opinię taki relement jak rozpórka powinien mieć atest, świadczący o tym, że przeszedł wymagane testy. Wyobraź sobie, że taka "rurka" w trakcie kolizji pęka, wyrywa się z mocowań i wpada Ci do kabiny, gdzie przewozisz rodzinę Pozdrawiam - SpeedR |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-03-13 22:05:18 i znow glupia dyskusja jak ktos chce to niech kupuje jak nie chce nie musi...moim zdaniem cena nie jest jakas kosmiczna a porownanie z lanosem jest o tyle chybione ze lanos jest duzo bardziej popularny i ilosc rozporek sprzedawanych do lanosow jest napewno sporo wieksza od tych do espero..
nie wiem moze ja slepy jestem ale wydawalo mi sie ze intencja autora postu bylo przekazanie nam ze powazna firma posiada w swojej ofercie profesjonalne akcesorium do naszego samochodu co jest milym akcentem na ogolnie pustym rynku i tylko tyle |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-13 22:35:17
Nooooo tutaj widać żeś "młody" w Klubie i w materii Espero !....szukaj kolego, szukaj ...życzę szczęścia ...tylko weż urlop na jakieś pół roku |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-13 22:43:45
Nie utknęli Już dawno dawno temu nasz bardzo wtedy aktywny Klubowicz marki Ptaszyna (niestety zniknął z forum był zakupił (i to wcale nie tanio!) do Espero rozpórkę made in MICHAEL....Kiedy miał już ją w rękach.........po blisko tygodniu domowych poprawek wykonanych wg pomysłu Ptaszyny przez warszawskich kolegów rozpórka.....była zdatna do założenia w aucie.... I tak oto "znana polska firma" dała dupy na "głupim kawałku rurki" [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-03-13 23:08:35 ] |