"pajączek" na przedniej szybie!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale się wkur....Wróciłam właśnie z weselicha tęskniąc do mojego Espraka(jednak nim nie pojechałam) a tu ktoś lub coś puknąło mi w przednią szybkę i ma "pajączka" dośc pokaźnego.W listopadzie przegląd - za cholerę nie przepuszczą.A ja się tak cieszyłam bo silniczek do wycieraczek zrobiony, nie musiałam nowego kupować , a tu

Przykra sprawa Basis - dziadostwa u nas niestety nie brakuje
Czy wielki ten pajączek, bo może da siem naprawić ?

Zajrzyj do tego posta:

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=63486&c=25&hq=paj%B1czek&f=17

a to wszystko przez to ze nie zabralas esperaka na weselicho i na zlota
ta maszyna ma dusze i sie obrazil poprosu

szczere wspolczucie dla portfela

Jako dzięki-może jakiś zakład to zrobi
Cezariusz pewnie masz rację,szczerze mówiąc bałam sie go brać w daleką podróż,od kupna przejechałam nim tylko 400 km i nie wiedziałam jak się zachowa w trasie.Miałam jechać z tatą,ale w ostatniej chwili wypadek losowy imusiałam jechać sama.Wypadło tak, że do piątku pracowałam i dopiero po pracy jechałam i kto w nocy by mi pomógł jakby coś(odpukać)Esperakowi odbiło? A byłam świadkiem na tym ślubie a ślub bez świadka?
Nie zmienia to faktu jednak, że Esperak chyba się zemścił
Aż taki wielki to on nie jest ale jednak widoczny.Mam nadziejkę że znajdę taki zakład jak Jako napisał i mój portfel aż tak się nie uszczupli

Jaco niestety pajączek jest za duży na światłoutwardzanie Może mieć 2,3 cm najwiecej-tak mi powiedział gość.
W związku z tym mam pytanie-ma ktoś sprzedać szybkę przednią w miarę rozsądnej cenie????????

Oryginalna w serwisie rzeczywiście jest droga. Ja swoją wymieniłem w Pilkingtonie, znacznie tanej. Do tego ubezpieczyciel wypłacił mi odszkodowanie, z mojego AC.

Pozdr.,
Wrolo

Szyba w zakładzie specjalizującym sie w tego typu usługach kosztuje ok. 350 zł. (z przyciemnieniem na górze, bez montażu).

Wrolo dzwoniłam do ubezpieczyciela, nie opłaca sie bo zabierają 20% zniżek!!! A jednak mój portfel schudnie

Tak - wypłata odszkodowania może oznaczać utratę zniżki, ale i tak każdy samochód z roku na rok traci na wartości, więc składki za polisy AC również maleją.

Najlepiej oczywiście byłoby wiedzieć kto jest sprawcą, ale to praktycznie jest nie możliwe.

A do espero wszystkie szyby czołowe muszą mieć ten kolorowy pasek, nawet od Nordglass.

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:
2004-10-04 21:34:19, wrolo pisze:
A do espero wszystkie szyby czołowe muszą mieć ten kolorowy pasek, nawet od Nordglass. Pozdr., Wrolo

a dlaczego muszą?????

Jaco - tak mi powiedzieli we wrocławskich zakładach montażu szyb samochodowych.

Mi to osobiście odpowiada, szczególnie jak patrzę na sygnalizatory na skrzyżowaniu pod światło

Pozdr.,
Wrolo

Jeszcze popatrzę na szrotach może gdzieś znajdę szybkę.Ostatnio na allegro miał facet espero na częsci ale już skończył aukcje.Dopiero kupiłam autko a tu już takie wydatki

Basis masz może kontakt do tego faceta z allegro???

Mądry Polak po szkodzie.Specjalnie zostawiłam jego maila z numerem gg, niestety w między czasie zrobiłam fotrmat "C" i buuu dane zniknęły. Zobaczę jeszcze jutro w pracy na skrzynce, może tam się uchowało Jak będę miała dam Ci znać

Cytat:
2004-10-04 22:38:54, -JACO- pisze:
Basis masz może kontakt do tego faceta z allegro???

Nie wiem czy o tego chodzi, ale mam nadzieje, ze to to.

CAŁE DAEWOO ESPERO NA CZĘŚCI

I mail do goscia:
damboocar@poczta.onet.pl

--
Pozdrawiam
QLogic

Dzięki Qlogic

damboocar -to właśnie ten

Od południa jeżdżę z nową szybką No tak jednak portfel się uszczuplił, choć nie tak dużo jak przypuszczałam.Wydzwoniłam dość sporo zakładów ale w Chorzowie było najtaniej-300zł razem z montażem +10 zł za przeklejenie naklejki.Firma superaśna,bardzo mili panowie-pytali o nasz klub w związku z naklejką na blendzie Właściciel pytał się czy nie ma jakiegoś klubu Hondy bo to świetna sprawa Polecam jak ktoś ze śląska będzie miał do wymiany szybę-szybko,solidnie i tanio.

Taka wiadomość cieszy - więc widzimy się jutro na parkingu przy lotnisku Muchowiec