Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2014-06-10 14:37:41 Hej.
Nie chce mi się zakładać konta na forum renault, a jak wiadomo tutaj są specjaliści od wszystkich marek Muszę wymienić rozrząd (z pompą wody) w renault thalia 1.5 dCi. Szukam po allegro i większości firm w ogóle nie znam. Czy są jakieś firmy których trzeba unikać? tu jest np. zestaw Dayco : LINK1 czy ktoś zna tę firmę? czy kupować pasek z Gatesa? Pozdr. |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2014-06-10 20:41:59 sęk w tym, że rozrząd będę wymieniał sam |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2014-06-11 12:00:27 Ja w renówkach montuję zawsze zestaw Ruvaille
Np taki: Zestaw rozrządu Ruville U mnie zestaw ma już 30 kkm i brak jakiś uwag, montowałem tej formy rozrządy jeszcze w 3 renówkach i jest OK. Polecam |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2014-06-12 00:19:43
Zapomnij o Gates ..dobrzy byli...kiedyś Dayco jest przyzwoite...to co poleca Kisztan też spoko .. Mnóstwo serwisów montuje zestawy INA Mogę jeszcze podpytać ludzi na Renault co oni (prywatnie) montują ....napiszę A swoją drogą ..podziwiam Twoją odwagę !!...Kisztanowski to co innego ...On tych rozrządów wymienił około mnóstwo i ma już spore doświadczenie... A Ty Robercie? nie wim ale ..cóż...zawsze można silnik kupić używany |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2014-06-12 17:09:17
Ja mam wiedzę teoretyczną (studia - transport), ale ona gówno pomaga Będę to robił z kumplem który już niejeden rozrząd wymienił Pozdr. |