Wycieczka - Góry - 01.04.2005r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wrzucam parę fotek z wycieczki w góry.

Niestety zostałem ocenzurowany przez osoby które ze mną jechały, dlatego też wrzucam tylko fotki "widokowe":

Wyjeżdzamy z W-wa godz.: 4:50

Wschód słońca ok.: 6:00

No to gazuuuu....

Widoczki po drodze

Na miejscu w Krynicy-Zdrój

Stok

Widoczki z góry Jaworzyna Krynicka

Fotki by Norbi

Piękne widoki, aż za serce miło ściska, jak człek sobie przypomni ile razy tam bywał
Gratuluję wypadu w tak cudowne miejsce

Szkoda, że na tych fotkach nie widać żadnych uczestników tej wyprawy.
Widoczki piękne, ale ogląda się je jak pocztówki.

Przepraszam tak sobie pomyślałem.

a ja nawet nie myślałem że w krynicy to śnieg leży

Cytat:
2005-04-03 20:03:31, Horak pisze:
Szkoda, że na tych fotkach nie widać żadnych uczestników tej wyprawy. Widoczki piękne, ale ogląda się je jak pocztówki. Przepraszam tak sobie pomyślałem.

Też przepraszam ale pomyślałem dokładnie tak samo !!

Szkoda

Cytat:
2005-04-03 20:37:38, teltom pisze:
a ja nawet nie myślałem że w krynicy to śnieg leży

Sztucznie naśnieżają

A uczestników wyprawy nie widać - jak mówiłem - zostałem ocenzurowany

He, he... jest mi to o tyle bliskie, że sam bez ustanku śmigam do Rytra, jakieś 40 km. od Krynicy w celach służbowych

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-04-04 00:16:31, SpeedR pisze:
He, he... jest mi to o tyle bliskie, że sam bez ustanku śmigam do Rytra, jakieś 40 km. od Krynicy w celach służbowych Pozdrawiam - SpeedR

No to pewnie widziałeś zielonego na nr SJ----. Ja pracuje w Piwnicznej od trzech lat.
Macie fajnie z tymi górkami bo ja jakoś przestałem to zauważać

A śnieg jeszcze jest i to nawet dużo. Przynajmniej w Piwnicznej w wyższych partiach.

Ja do gór też kamiorem dorzucam... ostatnio tam byłem dłużej niż godzinę w październiku... 1994r.!!! Hej wy znad ścieku (morza)... nie cieszcie się! U was ostatnio byłem w 1990r.

Cytat:
2005-04-04 12:29:32, SzybkiKosta pisze:

Co to znaczyło?

Cytat:
2005-04-04 11:20:09, piotr_ek pisze:
Hej wy znad ścieku (morza)... nie cieszcie się! U was ostatnio byłem w 1990r.

Dalej mój tępy mózg nic nie kuma!

Cytat:
2005-04-04 13:15:38, piotr_ek pisze:
Dalej mój tępy mózg nic nie kuma!

Panowie o co chosi ?

Cytat:
2005-04-04 15:09:30, Norbert84 pisze:
Panowie o co chosi ?

A ja wiem

Cytat:
2005-04-04 10:44:54, Baspio pisze:
No to pewnie widziałeś zielonego na nr SJ----. Ja pracuje w Piwnicznej od trzech lat. Macie fajnie z tymi górkami bo ja jakoś przestałem to zauważać

Teraz będziemy się licytować

Jeśli kojarzysz ośrodek wypoczynkowy "Słoneczny Stok" po drodze w kierunku Sącza - to właśnie jest miejsce moich wypraw

Kupowaliśmy go dwa lata temu i do tej pory nie możemy zakończyć remontów

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-04-04 21:17:25, SpeedR pisze:
Teraz będziemy się licytować Jeśli kojarzysz ośrodek wypoczynkowy "Słoneczny Stok" po drodze w kierunku Sącza - to właśnie jest miejsce moich wypraw Kupowaliśmy go dwa lata temu i do tej pory nie możemy zakończyć remontów Pozdrawiam - SpeedR

To myśle iż wiesz z kim rozmawiasz na forum. Na pewno się widzieliśmy bo byłeś u mnie po materiał. A licytować o co? wolałbym spotkać

Cytat:
2005-04-04 21:17:25, SpeedR pisze:
Teraz będziemy się licytować Jeśli kojarzysz ośrodek wypoczynkowy "Słoneczny Stok" po drodze w kierunku Sącza - to właśnie jest miejsce moich wypraw Kupowaliśmy go dwa lata temu i do tej pory nie możemy zakończyć remontów Pozdrawiam - SpeedR

A tak w ogóle to zapraszam do siebie. Myśle iż na niektóre aspekty remontu znajdziemy leki odchudzające. Ten week jade do domku ale dwa następne jestem tutaj.

W takim razie, przed następnym wypadem na 100% się odezwę

Swoją drogą... jaki ten Świat malusi

Pozdrawiam - SpeedR