Jakie oponki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
muszę wymienić oponki w skodzienie tylko nie wiem co założyć w rozsądnej cenie.
napiszcie na czym jeżdzicie i czy jesteście zadowoleni

Cytat:
2006-06-29 09:29:05, masz12 pisze:
muszę wymienić oponki w skodzienie tylko nie wiem co założyć w rozsądnej cenie. napiszcie na czym jeżdzicie i czy jesteście zadowoleni

no uszek to jest taki szpec w oponkach
a seacinka to jezdzi u mnie na navigatokach 2 (debica) i ne narzekam (oponka caloroczna)

Uniroyal miechelin i continental w nic sie innego nie pchaj no jeszcze nokian i tyle polecam michelin energy 3b lub continetal contieco3 ale szybko sie scieraja ale rewelacja ja jezdze na michelinach i super ciche i dobrze trzymaja nawet w deszcz

TOYO Proxes załóż sobie. Nie oszczędzaj na oponach.

Cytat:
2006-07-02 13:33:09, jackrally pisze:
Nie oszczędzaj na oponach.

Dokładnie!!!!!!!!!!!!!

a co sądzicie o Barum BRAVURIS
wielu je chwali

Cytat:
2006-07-03 11:52:42, masz12 pisze:
a co sądzicie o Barum BRAVURIS wielu je chwali

a ja znazzlem takie cos

Uwaga opona ma tendencje do pękania. Reklamacje wogole nie sa uwzgledniane

Zbyt miękka ,nie nadająca się do bardzo szybkiej jazdy,obniża precyzję prowadzenia.Doskonała w porównaniu z ceną dla umiarkowanego kierowcy,dobrze odprowadza wodę.

Nie polecam, bardzo szyblo ginie bieznik!!!!

opona po 80 km penkła z boku reklamacji nie uznano jestem bardzo nie zadowolony i zdecydowanie odradzam ja wszystkim

porazka jakich malo wole jezdzic na dembickim tersusie kto ten syf produkuje bardzo zaluje ze je kupilem odradzam wszystkim ktorzy lubia czasem poszalec

No to teraz cos odemnie
Kup sobie plyte cd po pormocji i kup sobie plyte cd w zwyklymn sklepie po zwyklej cenie
roznica jest wielka
ale to PRAWIE dobre cd

Obecnie moje cordi toczy sie na navigatorach 2 (debica)
sa glosne ale nie pekaja itp
uszek oczywiscie odradzi na 100% Ci ja
ale to juz twoj wybor
i tak za pare lat bedziesz msuail ja zmienic wiec po co przeplacac ?

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2006-07-03 16:39:00 ]

Proste ze odradzi bo to sa z tego co pamietam continentale robione u południowych sasiadów generalnie opona uchodzi za bardzo głosna i szybkoscieralna i nie za dobrze sie trzyma jezdni jak stracisz przyczepnosc to juz ciezko ja odzyskac nawet w lecie ale cos kosztem czegos zrob jak moj tato chciał mało zapłacic kupił jakies badziewie po 2 latach wymienił 3 w zasadzie kupił 4 nowe znow badziewie bo stare wybuliło to w lecie sie na nich jezdziło jak na lodzie i po 2 sezonach nie zostało z nich nic (starły sie) teraz mam micheliny juz 2 sezon i pieknie nie widac zuzycia mysle ze jeszcze z 4 zesony na nich zrobie

Kalkulujac w ciagu 4 lat moj tato wydał na oponki ok 1200zł (8 opon srednio po 150zł) moje podejscie wyniosło mnie za 4 opony 1000zl i licze ze co najmniej na 5 lat

Tak jak jest z samcohodem kupisz tanio to duzo w niego dolozysz kupisz drogo to bedziesz jezdził i mniej nerwów sie najesz

Cytat:
2006-07-06 09:38:31, uszek pisze:
Proste ze odradzi bo to sa z tego co pamietam continentale robione u południowych sasiadów generalnie opona uchodzi za bardzo głosna i szybkoscieralna i nie za dobrze sie trzyma jezdni jak stracisz przyczepnosc to juz ciezko ja odzyskac nawet w lecie ale cos kosztem czegos zrob jak moj tato chciał mało zapłacic kupił jakies badziewie po 2 latach wymienił 3 w zasadzie kupił 4 nowe znow badziewie bo stare wybuliło to w lecie sie na nich jezdziło jak na lodzie i po 2 sezonach nie zostało z nich nic (starły sie) teraz mam micheliny juz 2 sezon i pieknie nie widac zuzycia mysle ze jeszcze z 4 zesony na nich zrobie Kalkulujac w ciagu 4 lat moj tato wydał na oponki ok 1200zł (8 opon srednio po 150zł) moje podejscie wyniosło mnie za 4 opony 1000zl i licze ze co najmniej na 5 lat Tak jak jest z samcohodem kupisz tanio to duzo w niego dolozysz kupisz drogo to bedziesz jezdził i mniej nerwów sie najesz

no i nie ma to jak mr Uszek wytlumaczy
kup drogie opony , ladne felgi i poczekaj az Ci ukradna

Cytat:
2006-07-06 12:17:56, taz pisze:
no i nie ma to jak mr Uszek wytlumaczy kup drogie opony , ladne felgi i poczekaj az Ci ukradna

nie kupuj nic nie jezdzij i nic Ci nie ukradana bo nie masz

Cytat:
2006-07-06 12:27:30, uszek pisze:
nie kupuj nic nie jezdzij i nic Ci nie ukradana bo nie masz

moje felgi sa wspaniale
pokryte czarnym chromem

P.s Uszek te twoje opony dlugo nie wytrzymaja jak pakujesz duszo osob do auta
kolo 11 wracalem a tu z 6 osob w seacie i pod plusem staneliscie

ja mam bravurisy i nie narzekam.. jakso utrzymuja te 190 koni.. fakt.. po roku roznica w biezniku tyl/przod byla znaczna.. ale moze to kwetsia stylu jazdy ..nie lubia mokrej nawierzchni.. ale na suchym przyczepnosc jest ok.