Jeden strzal=jedno trafienie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
taaaka fajna stronke znalazłem jesli macie jakies linki do tego typu stronek o snajperstwie poprosze

one shot one kill

Ja się niestety tym nie interesuję więc stronek takich nie posiadam

Stronek nie znam. Natomiast haslo One shot one kill znam z baaardzo fajnego filmu pt .... Sniper z Tomem Berengerem. Na prawde polecam ten filmik, kawal dobrego kina. Oprucz Berengera wystepuje tez ten gosc co w Titaniku gral (to tak napisalem Panowie zeby bylo latwiej wasze ba ... znaczy kobiety namowic na ogladanie)

pozdr

Cytat:
2005-04-26 07:27:41, thaniel pisze:
Stronek nie znam. Natomiast haslo One shot one kill znam z baaardzo fajnego filmu pt .... Sniper z Tomem Berengerem. Na prawde polecam ten filmik, kawal dobrego kina. Oprucz Berengera wystepuje tez ten gosc co w Titaniku gral (to tak napisalem Panowie zeby bylo latwiej wasze ba ... znaczy kobiety namowic na ogladanie) pozdr

ogladałem 2 czesci sanjpera ale i tak uwazam ze fach snajperski jest najlepiej pokazamy w filne "wrog u bram" fakt faktem ze nie odnosi sie on do terazniejszych czasow ale uwczesne snajperstwo jest tam pokazane swietnie

ide szukac nowych stronek

Spróbuje wam przyblizyc sylwetke jednej z bardziej "kontrowersyjnych jednostek" działajacych w naszych czasach

bedzie to Specnaz (specjalnoe naznacznije,czyli specjalnie naznaczeni)

SpecNaz

Specnaz 2

Specnaz 3

Specnaz 4

Sambo czyli Specnazowska sztuka walki

widze ze moj nowy temat nie ma zbyt wielkiego(zekłbym ma zerowe)zainteresowania ale bede wam nadal coś niecos podrzucał...

teraz kolej na chyba najskuteczniejsza najwieksza i najbardziej tajemnicza jednostke na całym swiecie....

Mossad
mooooossad

mossad historia

[ wiadomość edytowana przez: arsen dnia 2005-04-26 19:03:06 ]

Suworowa czytalem ...

ja wole strzelac w realu... co prawda ze sztucera i do tarczy ale zawsze

suworow to fajny bajko pisarz

a co do strzelania to strzelałem z
Kbks,Zoll,Ak-47 z tych bardziej znanych

a po za tym to w strzelectwie pneumatycznym(wiatrówki) to dorobiłem sie Młodziezowego instruktora kiedys (własciwie pełna nazwa to"MŁodzieżowy instruktor strzelectwa sportowego")

ciagnie mnie do zabawy jakims dragunovem wiadomo ze nie na ludzi ale pocampowałbym na jakies zwierzaki cos takiego podoba mi sie ta zabawa

Cytat:
2005-04-26 19:12:50, arsen pisze:
wiadomo ze nie na ludzi ale pocampowałbym na jakies zwierzaki cos takiego podoba mi sie ta zabawa

powiedz mi jaka jest przyjemnosc ze strzelania do zwierzat??? bo ja w tym nie widze zadnej przyjemnosci...

a tak na marginesie to moja przyjaciolka a siostra Voya tez sytzela z jakiejs wiatrowki do rzutek

mniejsza niz do ludzi a wieksza niz do tarczy zartuje
ale zastanawiajacy jest fakt ze kobiety we wszystkim doszukuja sie przyjemnosci...
nie chodzi o przyjemnosc choc..."i w koncu palca wibruje skrycie jak łaskotannie ..tu smierc ..tu zycie.."

taki łancuch naturalny jabłko wode ,robaczek jabłko,ptaszek robaczka,kotek ptaszka ,człowiek kotka, rzeczywistosc człowieka..i to juz jest nie zmienne

lancuszek ok bo oczywiste jest ze trzeba cos jesc ale strzelac od tak sobie do zwierzatka to juz nie jest ok

to nie od tak trzeba trenowac trenowac i jeszcze raz trenowac nigdy nie wiesz w jakiej rzeczywistosci obudzisz sie jutro!!

a tu

cudze chwalicie SWOJE POZNAJCIE!!!!!

Grupa Reagowania Operacyjno - Manewrowego

O powstaniu i zadaniach

jesli chcesz sie załapac...

i sie dostaniesz .... nie bedzie łatwo..

Cytat:
2005-04-26 19:12:50, arsen pisze:
suworow to fajny bajko pisarz a co do strzelania to strzelałem z Kbks,Zoll,Ak-47 z tych bardziej znanych a po za tym to w strzelectwie pneumatycznym(wiatrówki) to dorobiłem sie Młodziezowego instruktora kiedys (własciwie pełna nazwa to"MŁodzieżowy instruktor strzelectwa sportowego") ciagnie mnie do zabawy jakims dragunovem wiadomo ze nie na ludzi ale pocampowałbym na jakies zwierzaki cos takiego podoba mi sie ta zabawa

jak dotad doswiadczenie strzeleckie mam przede wszystkim z bronia mysliwska...
Mauser 6,5x57]
Winchester 30.06 Springfield
Winchester .223 na lufie Welsona...

z broni srutowej:
strzelby typu "bok" kal. 12

na KBKSie w 2 klasie liceum wystrzelalem z reszta zespolu tytul wicemistrza wojewodztwa w kat. szkol srednich

Cytat:
2005-04-26 20:13:17, arsen pisze:
mniejsza niz do ludzi a wieksza niz do tarczy zartuje ale zastanawiajacy jest fakt ze kobiety we wszystkim doszukuja sie przyjemnosci... nie chodzi o przyjemnosc choc..."i w koncu palca wibruje skrycie jak łaskotannie ..tu smierc ..tu zycie.." taki łancuch naturalny jabłko wode ,robaczek jabłko,ptaszek robaczka,kotek ptaszka ,człowiek kotka, rzeczywistosc człowieka..i to juz jest nie zmienne

ja bym jeszcze dolozyl cos miedzy kota a czlowieka jadles kiedys kota ??

Cytat:
2005-04-27 09:51:00, najmer pisze:
ja bym jeszcze dolozyl cos miedzy kota a czlowieka jadles kiedys kota ??

kot = lew czy koniecznie trzeba go zjesc???

Cytat:
2005-04-26 20:17:16, saseta1 pisze:
lancuszek ok bo oczywiste jest ze trzeba cos jesc ale strzelac od tak sobie do zwierzatka to juz nie jest ok

popieram. zwykły prymitywizm.

Arsen nie ma jakiegoś forum militarnego na takie wątki, skoro praktycznie nikogo ten temat tutaj nie interesuje ?

Edit: i pocialem...

A Tobie Konrad_P powiem slowami pewnego "Psa": Co ty k00rfa wiesz o polowaniu?

[ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2005-04-27 22:26:02 ]

A ja powiem tak, że każdy ma prawo pisać w każdym watku, i ma prawo powiedziec że dany wątek mu sie nie podoba. I nikt nikomu nie zabrania by Ci co ich to interesuje pisali sobie nadal.

Cytat:
2005-04-27 22:11:58, Quattro pisze:
prawde powiedziawszy wasz OT jest cholernie nudny i pobiezny... sam watek jest ciekawy i mnie interesuje... ale jak rzadko chyba zaraz wytne wasz dym... nic konstruktywnego nie wnosi do tematu... A Tobie Konrad_P powiem slowami pewnego "Psa": Co ty k00rfa wiesz o polowaniu?

ja zadnego dymu nie widzę, "PRZEPRASZAM" że ośmieliłem się wypowiedzieć na dany temat, gdzie indziej to normalne ze jest różnica zdań ale chyba nie tutaj...
Zdejmij mi Q membera bo mam swoje zdanie... bo nie interesuje mnie strzelanie do kotków i innych zwierzaków
Dobranoc

Raaany... sorry Konrad ale pieprzysz jak potluczony... zreszta zostawiam twoja opinie... mam do niej zarzut ale ja zostawiam a wycinam wasza glupia klotnie, ktora nic nie wnosi do topiku a zostawia swad...

[ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2005-04-27 22:25:13 ]