""Kubuś Puchatek"" do doktora.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kanadyjscy psychologowie opublikowali raport, w którym stwierdzili, że świat mieszkańców „Kubusia Puchatka” to istne siedlisko zaburzeń psychicznych. Lekarze uważają, że na Puchatka niekorzystnie wpływa nieustanne wleczenie go przez Krzysia głową w dół. Najprawdopodobniej właśnie na skutek urazów czaszki Kubuś ma problemy z nauką i koncentracją. Dodatkowo jego pociąg do miodu sugeruje, że Kubuś cierpi na nerwicę natręctw i zalecane jest leczenie farmakologiczne.
Odpowiednie medykamenty lekarze przepisaliby także i Prosiaczkowi, który wedle znawców psychiki cierpi na przewlekłe stany lękowe, i Kłapouchemu, który nie może wyjść ze stanu permanentnej depresji, i Tygryskowi, który przejawia niezdrowy pociąg do ryzyka. Pozostałe postacie z cyklu opowieści o „Kubusiu Puchatku” wymagają podobno pomocy doświadczonego psychoterapeuty. I tak: Maleństwo ze swoim poczuciem winy powinno po prostu otrzymać odpowiedni model postawy życiowej, którego nie jest mu w stanie dostarczyć matka Kangurzyca, która jest nadopiekuńcza, a do tego nie cieszy się autorytetem. Także ewidentną dysleksję Sowy, gdyby była zdiagnozowana w dzieciństwie, dzięki odpowiednim ćwiczeniom można by wyleczyć. Prostej diagnozie wymyka się jedynie Krzyś. Kanadyjczycy sugerują, że nieustanne rozmowy z pluszowymi zwierzakami są wynikiem niedostatecznej opieki rodziców i braku ich miłości.

taa a w angli zakazali shreka 2 bo wilk chopdził w damskich ciuchach a ciastek kochał jak mu tam ten duzy z ciasta?? i zwirek krecił z muchomorkiem i było pełno sexistowskich aluzji...

Ja i tak wolałam "Shreka 1" i te lukrowane guziczki

tylko nie moje lukrowane guziczki !!!

Hahahaha... tekst jak dla mnie nr 1 Z 2 częście to mi sie kot podobał jak tą minę robił super.. ja mowię że "Banderasa robi"

w drugiej czesci ten kot był dobry z tą miną i jeszcze podobało mi sie przeszukanie kota podczas aresztowania po pościgu

A oglądałes "Gdzie jest NEmo?"

oglądałem z rosyjskim podkładem w oddali

Aha, ja miałam z polskim dubbingiem... też super filmik jak dla mnie.. i teksty tez niektóre zaje.. fajne

ja jak ogladałem to jezyk rosyjski dominował i napisy polskie miałem ciezko sie wtedy ogląda taki film

A ja stary byk to się nawet prawie popłakalem na tej bajecce.

Cytat:
2005-04-26 18:15:06, storm pisze:
A oglądałes "Gdzie jest NEmo?"

Hahahah jak miłow widzieć że nie tylko ja oglądam bajeczki

Obecnie produkowane filmy to jedno wielkie dno i dlatego chyba ludzie przerzucili się na bajki przynajmiej się czymś różnią

Cytat:
2005-04-26 19:43:44, Kati pisze:

hahaha mi podobał sie ten Żółwik.. i to jak mówił Luuuuuzzzzzz

Cytat:
2005-04-26 19:43:44, Kati pisze:

Ja ogladam bajeczki , widziałem , Shreka 1,2 , Gdzie jest Nemo , Epoke Lodowcową , Potwory i s-ka , i jeszcze kilka innych

Mi kubus zawsze wygladal na psychopatycznego morderce

Cytat:
2005-04-26 19:55:33, najmer pisze:
Mi kubus zawsze wygladal na psychopatycznego morderce

a wiesz ze coś tym jest , bo mi tez sie wydawał jakoś tak podejrznie dziwnie

a ja i tak lubie Kubusia...

Cytat:
2005-04-26 20:02:54, storm pisze:
a ja i tak lubie Kubusia...

dobre........

ja jestem fanem wszystkich kreskowek. Ostatnio obejrzalem Appleseed i musze wam powiedziec ze ta bajka a raczej anime zrobila na mnie duze wraznie. rewelacyjnie zrobiona. Polecam.