Łodzianie, proszę o pomoc :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czołem Koledzy,

Trafiłem na pewien okaz, który mnie interesuje.

TŁUMICZEK

Ugadałem z gościem cenę, dziś mu robię przelew. Ale chciałbym mieć pewność, że towar na 100% pasuje do mojego mk7 1.6 16v z 99 rocznika.

Czy aby ta końcówka nie idzie coś krzywo ? NIE CHCĘ CIĄĆ ZDERZAKA, to mój warunek. GOśc powiedział, że to będzie na pewno pasować, ale wiadomo.. wąptliwości są.

Czy orientuje się ktoś, czy to będzie pasowało na pewno. A jeszcze lepiej, czy ktoś z Łodzi mógłby to obejrzeć na żywo ? Dlatego kieruję pytanko do Łodzian. Byłbym wdzięczny za pomoc.

PEACE

[ wiadomość edytowana przez: KriSSo dnia 2005-05-06 11:57:35 ]

Nikt nie jest w stanie powiedzieć, czy ten tłumik, prowadzenie końcówki, wygięcie, pasuje na 100% do 1.6 16v ale mk7 ? Panowie, pomóżcie, bo ja to muszę błyskiem ustalić, a za cholerę nie wiem, jak powinno wyglądać wygięcie w mk7. U mnie na seryjnym łumiku no niby też jest, ale to żadne dla mnie potwierdzenie.

A może ma ktoś stronkę z produktami wofla ?

Patrzyłem na stronie www.wolf-concept.de/ ale jakoś nie mogę tam nic znaleźć.

Ja Ci nie pomoge, nawet nie jestem mobilny

Luzik, ja już nawet nie chcę go sprawdzać w sensie oglądania, tylko chcę ustalić czy wyprowadzenie rury na końcu na 100% będzie pasować do 1.6 16v mk7, bo zdaje się, że nieco inne zderzaki mial mk6.

Ale to już dałem temat w dziale pytanka i opdowiedzi, więc można ten już zaknąć.