He he ścigałem się z Prowo he he

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lecim sobie w kolumnie. Kolumnę oczywiście prowadzi bagażnik do Omegi . Ja z przodu Prowo ze 3 wózki z tyłu. Lewa wolna. Ja 3 bieg 100 na liczniku i myk na lewą. Prowo 1 bieg i za mną. Jakby mnie nie popchał tobym nie dał rady. Tłoki mi o maskę tłukły. Zjechałem na prawą. Prowo ino szyrnął koło mnie. To ja myk za nim. Taką próżnię wytworzył tą swoją Bestyją, że mnie zassało jakbym strzał z podtlenku dostał... 170 i tylem go widział hehe ale była jazda hehe.

P.S.
Kupię V8 do mojej Bestyji. Ma ktoś odstąpić?

Zbyniu ty juz przestań inwestować w tą swoją bestyjkę bo niedługo wartość inwestycji podwójnie przekroczy faktyczną wartość autka. No wiesz zawsze możesz jeszcze zrobic to co tomek czyli 150 koni i wtedy powinneś jakieś 197 km/h poleciec tym Caravanem

Pozdrawiam i niezapomnij o fotkach do usłyszenia

trzeba bylo na hol sie zalapac - siedzialbys Mu na ogonie

Provo ma niezly wygar w V8, w koncu ponad 300 konny silnik !

Darek spokojnie do osiągnięcia jest 200km. Arti jechał ze mną z lotniska do bełchatowa coś koło tego.

Nie będę się chwalił ale moją Omesią można zamknąć licznik.
Na A4 odcinacz odciął przy 220. Laczki 225x55x16 może dlatego udało się. Pewnie pomogły małe modyfikacje silnika. Jak mi się uda następnym razem to pstryknę fotkę.
A za Prowo nie dałem rady szybciej bo traciłem przyczepność na dziurach. Za miękkie zawieszenie...

Zawieszenie może też, ale odpychanie się z czterech zapewne także mnie nie przeszkadza...

A jeden z tych trzech wyprzedzanych postanowił coś mi przekazać i podjechał poboczem z prawej (!).
Oczywiście nastepne moje posunięcia to std.: palec, stop, palec, papa

Cytat:
2005-05-17 11:47:21, Prowo pisze:
palec, stop, palec, papa

yyy a ten palec to środkowy wysterowany pionowo w górę... czyli ten ostateczny czy może bardziej pobłażliwy, wskazujący poruszany energicznie ruchem wahadłowym w pozycji poziomo/skośnej

Hehehe, myślę, że może nie tyle "ścigałem się z Prowo" ile zdążyłem cudem zauważyć Prowo, kiedy obok przejeżdżał

Totr ja w życiu nie pomyslałem że nawet 200 km/h można osiągnąć po takiej przeróbce

Cytat:
2005-05-17 14:38:10, JanuszGnitecki pisze:
Hehehe, myślę, że może nie tyle "ścigałem się z Prowo" ile zdążyłem cudem zauważyć Prowo, kiedy obok przejeżdżał

No właśnie tak to mniej więcej wyglądało
Ale "ścigałem się z Prowo" lepiej brzmi
Pozostała satysfakcja z wąchania spalin V8