Allegro - czy ja dobrze widzę?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tutaj
Za jedyne 50 zł można stać się posiadaczem wysoko specjalizowanej zworki , czy mnie wzrok myli??
Normalnie interes życia

Cytat:
2005-05-09 09:47:34, jcichonj pisze:
Za jedyne 50 zł można stać się posiadaczem wysoko specjalizowanej zworki , czy mnie wzrok myli??

No wiesz ....
Ale obszerna instrukcja, itp., itd.

Nie no cacuszko "za rozsądną cenę"

Biznes panowie, biznes. Co z tego, że produkcja litra wódki to 2 czy 3 zł skoro kosztuje ponad 30 zł.

Ma gość łeb na karku i tyle

Jakbym tak zaczął sprzedawać spinacze biurowe za 50 zeta od sztuki, ale z instrukcją obsługi jak je wykorzystać w aucie...
już widzę te wakacje na plaży w ciepłych krajach

Cytat:
2005-05-09 10:10:49, -JACO- pisze:
Ma gość łeb na karku i tyle

NO tak a głowe w spodniach

Cytat:
2005-05-09 17:25:32, the_undertaker pisze:
Jakbym tak zaczął sprzedawać spinacze biurowe za 50 zeta od sztuki, ale z instrukcją obsługi jak je wykorzystać w aucie... już widzę te wakacje na plaży w ciepłych krajach

A dookoła same porozpinane spinaczki
tylko czasem przemknie spinacz niosąc zimną spin-cole

Czy ktoś z klubowiczów zakładał aukcje czy poprostu ktoś znowu fotkę "zapożyczył" z naszego forum ?? ALLEGRO

"Zapożyczył", ale przynajmniej poinformował skąd ją wziął ...

ja i tak kopsnalem mu maila, z delikatna uwaga co robi... ciekawe, czy sie tu odezwie (czy jest klubowiczem )

Sądząc po stronie O mnie klubowiczem raczej nie jest

proponuje mu napisac ze zdjecie moze umiescic pod warunkiem umieszczenia adresu espero.of.pl-moze wiecej osob do nas trafi

Mnie bardziej martwi fakt, że mój Esperak idzie do rozbiórki jako drugi z kolei

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-05-23 19:22:45, SpeedR pisze:
Mnie bardziej martwi fakt, że mój Esperak idzie do rozbiórki jako drugi z kolei

Hehe, ja bede ostatni, albo przedostatni

Cytat:
2005-05-23 18:09:03, QLogic pisze:
Sądząc po stronie O mnie klubowiczem raczej nie jest

Jedyny klubowicz na wschód ode mnie to Kisztan, a Jarosław to jeszcze dalej. Nie jest to klubowicz, ale podpisał zdjęcie - bardzo ładne zresztą - myślę, że można mu wybaczyć.

--
Wiesiek (Maestro)

A tutaj: Espero 1.5 to może klubowicz? Bo powołuje się na forumowy adres jako źródło większej ilości informacji o tych autach.

--
Wiesiek (Maestro)