Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2005-05-27 22:14:28
Nowoprzybyłym polecamy wyszukiwarkę Ostatni wątekt o kolorze BTW ten z allegro kupiłeś czy tylko próbowałeś? pozdr, Robert |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-05-27 22:27:44 Nie kupiłem , podjechałem do serwisu w Bydgoszczy by podłączyć i wpisać kody bo nie do końca ufność mam wielką do wysyłek. |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-05-28 11:21:23
kolega nowy więc jeszcze nie wie, że tak zatytułowane wątki są wywalane do kosza!! radzę poczytać regulamin |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-05-28 12:11:21 po pierwsze
Problemem w Twoim przypadku jest awaria wyświetlacza!! Sam rozumiesz, że tak ZATYTUŁOWANY wątek powoduje powstawanie śmietnika na forum niezależnie od kategorii w której został umnieszczony. Poza tym zdaj sobie sprawę, że osoby mające coś do powiedzenia w tym temacie, może niekoniecznie chcą czytać o Twoich problemach... więc nigdy tu tu nie zajrzą. Niestety masz rację, przez niedopatrzenie wniosek nie trafił oficjalnie do regulaminu... ale to nie zwalnia z obowiązku MYŚLENIA |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-05-28 14:01:54 myślę, że nie zrozumiałeś tego co chciałem Ci przekazać... no cóż, trudno się mówi.
Nie uważam, że Twój problem to jakaś błahostka która niegodna jest poruszenia na forum. Ale jeżeli tłumaczysz, że zatytułowałeś swój wątek
Jestem w stanie zrozumieć kogoś, kto jest nowy i nie ma pojęcia o tym, że tytuły wątków w stylu "pomocy" wprowadzają niepotrzebny bałagan na forum i powodują, że kożystanie z wyszukiwarki staje się sportem tylko dla "zawodowców". Ale jeżeli ktoś robi to umyślnie i z premedytacją to... chyba pomylił fora... do rzeczy:
Tak więc przemyśl jeszcze raz swój problem, i zastanów się czy to najlepszy pomysł na tytuł |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-05-28 17:55:56 dzieki alicia |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-05-30 22:37:45 Witam wszystkich i proszę o poważne potraktowanie tematu
Wiem , że pewnie już nietórzy mają dość ale myślę sobie po ki h..j jest przecież to forum dla wymiany informacji, pomocy, wspólnych rozmów miłośników omeg czy zaspokojeniu czyjegoś krótkiego niedojrzałego " ego" Ale do rzeczy, bo może kogoś właśnie wkur....em. Poruszam ponownie temat wyświetlacza kolorowego bo nikt na forum jeszcze takiego problemu nie miał- we wcześniejszych postach ( sprawdzałem) mieliście inego rodzaju problemy z navi. Jeżeli macie ochotę pomóc przedstawiam opis problemu Opis usterki - kolorowy wyświetlacz navi gps siemens KJ: Najczęściej wyświetlacz jest biały czyli nie widać nic, z rzadka pojawiły się kolorowe kreski jakby zaczynał się wgrywać , ze trzy razy pojawił się napis display save no i z raz wyświetlacz działał poprawnie a po podjechaniu pod krawęnik znów biały no i do tej pory cały czas biały, biały , biały i ku....wa nic. Podłączyłem raz wyświetlacz z allegro o kodzie CS - nawet nie drgnął Jeżeli macie jakieś pomysły, najlepiej coś konkretnego telefon , adres do osoby która może doprowadzić to do porządku naprawdę będę wdzięczny , bo mam nadzieję że może u Was czegoś sie konkretnego dowiem bo byłem w ASO w Traxie w Łodzi i mi pan powiedział że nie mają przeszkolonych ludzi -ku..rwa paranoja - i nie mogą mi pomóc. W warszawie powiedzieli wymienić bo uszkodzony- wymienić to i ja ku.. wa potrafię. A może by pomyśleć , skontaktować się z kimś- nic. Tylko prośba - nie wdawajmy się w denne dyskusje bo mam naprawę problem Z góry serdeczne dzięki dla wszystkich Pozdrawiam Robert |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-05-30 22:58:56 Daj jakiś inny tytuł może ktoś to przeczyta - moder wie o co chodzi
[ wiadomość edytowana przez: alicia dnia 2005-05-30 23:00:50 ] [ powód edycji: czekam na propozycje ] |
Gallus Omega B 2,5TDS Koszalin | 2005-05-31 09:40:29 ja w zasadzie znowu reklamowo - naprawiam te wyświetlacze - jeśli to nie możliwe wymienię na inny z zachowaniem oprogramowania - tel 0602268217 - Koszalin |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-05-31 18:07:48 Właśnie rozmawiałem z elektronikiem z Siemensa, który powiedział że to prawdopodobnie matryca lub drajwery do matrycy(co to nie wiem) ale nie podejmą się naprawy |
chabas Opel Omega C Jelenia Gora | 2005-05-31 19:10:12 ja slyszalem ze kiedy pojawia sie napis display save wtedy zablokowane jest radyjko(jakims kodem, ktory powinienes miec) w ten sposob jest zabezpieczone przed kradzieza. |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2005-05-31 19:17:54
Napis SAFE faktycznie daje zablokowane radio. Ale DISPLAY SAFE to już zablokowany wyświetlacz (specyfika kolorowego). pozdr, Robert |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2005-05-31 19:34:25 To już też sprawdziłem kody mam ale w ASO w Bydgoszczy i w Warszawie na techu nic to nie dało , W obu powiedzieli że to wina wyświetlacza jest uszkodzony. jeden elektryk w ASo w bydgoszcy powiedział że nawet jak kupię gdzieś inny wyświetlacz z innego samochodu to jeżeli nie będzie miał zniesinych kodów to też może być problem chyba że będę miał kody z tamtego samochodu , Pewnie wszystko jest do zdjęcia trzeba wiedzieć gdzie i jak no mieć speca który ewentualnie z tym sobie jakoś poradzi
Pozdr Robert |