Co można kupić za 50 zł ;-) - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-11-30 21:58:29, Snale pisze:
No nie wierzę!!!! Master się odezwał!!!! Pozdro dla Ersylki

Tja odezwał się ale jakieś pare miesięcy temu

Cytat:
2006-03-18 23:59:13, MasterCheat pisze:

No ja tez miałem takie cos i mi sie rozwaliło po 2 tygodniach bo nie wytrzymały obciazenia, sa to kolumny do słuchania m,uzyczki ale nie zeby głowe urywało tak na lacje powinny dawac rade

Jak na normalne słuchanie muzyki, z pewnością wystarczy. Ale jeżeli mówimy o "dyskotece" w samochodzie, to może być za słabe.

Pozdrawiam.

przez miesiac słuchałem radia z komórki w samochodzie.... wierzcie mi że że takie głośniczki to w porównaniu do komórki to cudo szczególnie jak sie po 5000 km w miesiącu robi.
niestety nie stać mnie chwilowo na dobry sprzęcik (trzeba w końcu za coś żyć), a to rozwiązanie można by rzec uratowało mi życie

ps. gra sobie już ponad pół roku i nic się narazie nie spsuło .

Cytat:
2006-12-23 17:12:36, MasterCheat pisze: ps. gra sobie już ponad pół roku i nic się narazie nie spsuło .

jak sie slucha radiostacji gdzie tylko gledza to sie nie popsuja a jak bys zapuscil jakies hiciory np z Radia Maryja to zaraz glosniki by odmowily posluszenstwa

Cytat:
2006-12-23 17:25:40, pytlar pisze:
jak sie slucha radiostacji gdzie tylko gledza to sie nie popsuja a jak bys zapuscil jakies hiciory np z Radia Maryja to zaraz glosniki by odmowily posluszenstwa

no właśnie z tym tez problem, bo niestety dostałem firmówkę bez instalacji pod radio (anteny na dachu brak) i radyjko nic nie łapało, więc tylko mp3 leciało. do tego z przodu brak głośników, a czarna skrzynka w bagarzniku więc żeby było dobrze słychac muszę dawać na ok 4/5 mocy radia czyli ok 40 wat. no i się trzyma.
ps. antenę dokupiłem na allegro (wewnętrzną za 10 zł) i musze powiedzieć że lepiej zbiera niż oryginalna w essim