Radio CB midland 1001z Problem z odbiorem - Strona 1.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale dajecie mi porady ok zmienię ty mi oddaj za to radyjko 100zł a ja kupię inne

To podjedź do tego serwisu, zapłać te 30 zł i sprawdź. Jak to nie to, wtedy możesz żądać zwrotu kasy.

CKsrv, nic sobie nie daje ucinać, nie wiadomo co i kiedy może się przydać

Cytat:
2011-03-31 23:37:02, Mateklobez pisze:
To podjedź do tego serwisu, zapłać te 30 zł i sprawdź. Jak to nie to, wtedy możesz żądać zwrotu kasy. CKsrv, nic sobie nie daje ucinać, nie wiadomo co i kiedy może się przydać

tak zrobię radyjko kupiłem przez allegro jako sprawne pisałem do sprzedającego ale twierdzi ze to ja uszkodziłem ale znając życie sprzedał bo nie wiedział co się dzieje ,bo to młody chłopak.

Cytat:
2011-03-31 13:37:36, Mateklobez pisze:
Koszty podzespołów są zazwyczaj niskie. Jeśli jest problem z odbiorem to nie wina gruszki. [ wiadomość edytowana przez: Mateklobez dnia 2011-03-31 13:38:34 ]

I tu się możesz zdziwić są modele radia które bez podłączonej gruszki działać nie będą, a z uszkodzoną ledwo ledwo, z tym że to są mikrofony(ja je znam pod nazwą elektretowe) które wymagają zasilania z radia bądź baterii. Już to przerabiałem winowają okazał się zimny lut na wtyczce.

Cytat:
2011-04-01 11:23:35, skorpion19 pisze:
I tu się możesz zdziwić są modele radia które bez podłączonej gruszki działać nie będą, a z uszkodzoną ledwo ledwo, z tym że to są mikrofony(ja je znam pod nazwą elektretowe) które wymagają zasilania z radia bądź baterii. Już to przerabiałem winowają okazał się zimny lut na wtyczce.

Tak, wiem o tym, lecz kolega mógł nadawać, a nie mógł odbierać, dlatego pomyślałem, że to nie wina gruszki. O zimnych lutach już wspominałem.

Witam Radyjko już śmiga dziś poprawiliśmy z kolegą luty na tym transformatorku bo po prostu się cały ruszał wyrwał się z płyty, i przy okazji poprawiliśmy już wszystkie luty które były w radyjku i jest ok .Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam