Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pdasiek Sympatyk FEFK Bmw e39 zwoleń / kielce | 2011-11-22 21:29:11 Renault G5 (pakowany w Lagunie 1 z tego co pamietam)
potwierdzicie tylko moją tezę - ma sterowanie z pilota, + zmieniarka, stąd brak miejsca na audio. Lepiej odpowiedzcie jak z tą stratą jakości przez High Input :p |
Kakiel Sympatyk FEFK Kraków | 2011-11-22 22:05:35 Zależy od tego jakiej jakości tłumiki tam są. Ale myślę że w tym odtwarzaczu to różnicy nie poczujesz
Tu masz jak zrobić line-out za pomocą lutownicy KLIK [ wiadomość edytowana przez: Kakiel dnia 2011-11-22 22:08:45 ] |
pdasiek Sympatyk FEFK Bmw e39 zwoleń / kielce | 2011-11-22 22:24:50 kurde gdybym tylko miał trochę więcej zdolności elektronicznych, bo wcale to nie jest trudne. Ale nie poradzę sobie chyba
Rozumiem że z 1 kondensator = 1 głośnik, czyli w sumie wystarczy przylutować NASZ kondensator do jednego z płyty. Tylko tu mi nie pasuje bo
jaką dziurkę? Aha i np 2x rca potrzebuje 3 przewodów, 2 sygnałowych L i P i jedna masa o ile pamiętam, to nie rozumiem skąd te dwa sygnały mam wziąść bo masę no to z radia się gdzieś zawsze weźnie |
Kakiel Sympatyk FEFK Kraków | 2011-11-22 22:57:50 Przez kondensatory podłączasz się do płytki (te nowe kondensatory do płytki i od kondensatora kabelek do wyjścia) ale tracisz wyjścia głośnikowe.
Lub sposób drugi, dolutowanie się nie wyciągając kondków, nie tracąc wyjść głośnikowych. |