Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nelson LOB NET MEMBER Omega A&B Wrocław | 2008-08-29 13:40:10
Również polecam Pozdrawiam Nelson |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2008-10-02 13:13:50 przeniesione z posta:
Niedawno podałem namiar na fachowca od automatów, znacznie tańszego od warsztatów z "wielkim szyldem", ale widzę, że teraz tamten wątek się nie otwiera - chyba coś lub ktoś zepsuło link (przypadek lub może... "strona zainteresowana brakiem taniej alternatywy"?). Dlatego podaję jeszcze raz, może komuś się przyda: Pionki, ul. Armii Krajowej 23, tel. 694 228 395 autor: Maxleos |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2008-10-04 14:18:57 sorki za powtorke ....
-------------------------------------------- czolem Panie/Panowie kolezka otwiera przedstawicielstwo znanej firmy z grupy Wurtha, w Polsce. Chemia samochodowa, w tym specyfiki do silnikow zagazowanych. Jesli ktos widzi szanse na wspolprace prosze o kontakt. Jest szansa na dobre ceny i dostep do marki. Polecam koles kumaty i powazny. Powoluj sie na mnie, gdyby byly problemu kontakt ze mna pozdrawiam wszystkich rasek -------------------------------------------- Grzegorz Wilczynski +48 601 462 788 grzegorz.wilczynski@tunap.pl |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2008-10-12 12:25:18 Niestety muszę odwołać poniższe słowa i to bardzo poważnie...
To co napisałem poniżej, to był fart tego gościa, po prostu raz mu się udało trafić z ustawieniami i auto chodziło niecałe 3 miesiące dobrze... potem przeskoczył mi łańcuch na rozrządzie, chciałem kupić kompletny rozrząd, ale on rozłożył i powiedział "chłopie nie pchaj się w koszty, tylko napinacz jest zepsuty i po wymianie będzie super", ale niestety była tragedia... Nie potrafił ustawić auta, żeby nawet na zimnym dobrze paliło, już nie wspomnę jak chodził silnik... W końcu osobiście sobie wszystko ustawiłem, dzięki pomocy BENY_2_5_TDS. Niestety po 3 miesiącach znowu przeskoczył łańcuch i co gorsza przy tej okazji zauważyłem, że cieknie spod uszczelki głowicy, czyli gość źle zrobił robotę przy głowicy i źle postawił diagnozę odnośnie rozrządu... Dzwoniłem do niego i zgłaszałem jako reklamację, jako że zapłaciłem 600pln za robotę. Chciałem zwrotu kosztów samej robocizny, bez kosztu uszczelki pod głowicą i innych części. Nie zgodził się, powiedział że zrobi wszystko jeszcze raz w ramach reklamacji i że poniesie koszt uszczelki pod głowicą. Kupiłem wszystkie części - kompletny rozrząd. Niestety Strama po zakończonej robocie zażądał ode mnie zapłaty za 4 świece żarowe, które musiał wymienić. Koszt świec wynosił 144pln, mnie był winien 100pln za uszczelkę pod głowicę, więc powiedziałem że zapłacę różnicę i będziemy kwita, niestety w tym momencie zaczął się koszmar, gość szybko wyciągnął kluczyki ze stacyjki i powiedział, że to nie jego wina, że ciekło spod uszczelki (a kogo?? moja do kur.. nędzy...) i on się nie poczuwa do zapłaty za tę nową, dodam że wcześniej, przed jego robotą z uszczelki nigdzie nic nie ciekło. Dodatkowo jak zacząłem się denerwować, to jeszcze jego żona z wielkim ryjem zaczęła krzyczeć i jego córka z tak samym wielkim ryjem też. Miałem wezwać policję, ale w końcu dałem sobie spokój, bo byłem zmęczony sytuacją, położyłem 150pln na stole, gość mi wydał 6pln, po czym jego baby nagle zaczęły krzyczeć, że kładłem na stole 200pln (2x100), a on mi wydał 56pln, a teraz na stole leży 150pln i że jestem oszustem, bo podmieniłem banknoty. Zastanawiam się, jak mogłem to zrobić, jeśli pieniądze kładłem na stole w kuchni, a potem wygonili mnie na korytarz i tam czekałem na resztę. Ci ludzie nie mają żadnych skrupułów, poprostu kłamią w żywe oczy, wcześniejsze ustalenia nijak się mają do rzeczywistości. Dodatkowo jak wyjeżdżałem z jego garażu, to mnie tak pokierował, że gdyby nie mój refleks, pojechałbym całym bokiem po murku, ale to już ewidentnie była jego złośliwość i chęć jakiejś chorej niezasłużonej zemsty... LUDZIE, UNIKAJCIE TEGO GOŚCIA I JEGO RODZINY JAK OGNIA!!!
[ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2008-10-12 12:38:17 ] |
omegabmaks LOB MEMBER omega B 2.5 TD Warszawa | 2008-10-22 12:41:30 sklep z narzędziami dla warsztatów samochodowych:
AN Narzedzia, Warszawa, ul. Wóycickiego 5A tel. 0 22 834 33 88 otwarte do 18.00 |
zpetz LOB SYMPATYK x2.5td/vito2.3d Wrocław | 2008-11-02 21:44:19
Byłem u tego pana bo jak TU! na tym forum mi powiedziano "masz danie podane na talerzu" jedz do niego sewcio był i jest zadowolony!. Kur...a co ten koleś wyprawiał z moją omega to koszmar! Nie będę w dawał się w szczegóły ale każdy kto ma trochę oleju w głowie to będzie omijał faceta z daleka. Na sewcia nie jestem zły już z nim rozmawiałem ale wyrobiłem sobie pogląd że trzeba sceptycznie podchodzić do tego co jest na forum pisane i każdemu tak radze. |
arieleb omega b kombiwar/asc ... lubin | 2008-11-02 22:26:41 I ja mialem tam jechac jezusie nazarejski dziekuje ze nie dopusciles do tego wyjazdu |
omegabmaks LOB MEMBER omega B 2.5 TD Warszawa | 2008-11-07 09:13:03 Polecam:
DIESEL Remo Truck tel: 0 22 733 24 88 602 390 522 Latchorzew 05-082 Stare Babice k/W-wy ul.Warszawska 165 Robią diagnostykę, naprawę i regulację układów wtryskowych silników diesla (pompy też). Posiadają autoryzację Boscha. Reprezentują "stara" szkołę, jeśli można naprawić naprawiają, a nie wymieniają. Posiadają zaplecze techniczne. Robią sami i mają do tego sprzęt. Można oddać same wtryski i pompę, lub oddać cały samochód. Mnie robili wtryski i pompe. Autko zupełnie inaczej śmiga, nie wspomnę o odpalaniu na ciepło, czy zimno na "dotyk". Zużycie paliwa również mniooodziooooooo. Dwa lata temu, oddałem omę do warsztatu (gdzieś poniżej wskazany), że by "zrobić" silnik. Po tym czasie (dwóch lat) mam wrażenie, że nie koniecznie dobrze to wykonali. Gdzieś wozili wtryski do sprawdzenia. Po krótkim czasie ciekły wtryski (jeździłem kilka razy z reklamacją), z wężyków, później pompa, itd itp do tego stopnia, że silnik był cały mokry od ropy, pomimo małego zużycia 7,5 - 8 l/100km. Niektórzy koledzy wiedzą o tych moich problemach. Mam przeogromne wrażenie, że w polecanym zakładzie nie odwalaja "spycho techniki", aby klient wyjechał tylko za bramę. Co ważne mam gwarancję na rok, a nie na 3 mies. lub jakiś drobny przebieg. Za przemawia również fakt, że w zakładzie za każdym razem jak byłem, było parę, zawsze innych, różnych ciężarówek. |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-06-11 16:26:14 Witam,
Jak w temacie NCDC 2015, jesli klopot z radiem/CD jak u mnie, prosto do Car-media, Al. Krakowska 61 w Wawie, tel: 601 273 283 (jest strona WWW). Jest kontakt, znaja przypadki naszych zestawow wiedza o czym mowa i nie boja sie wyzwan, a rady 'kup Pan nowe' nie uslyszycie bez walki. Uff ja jestem happy Pzdr |