Po godzinach!!! ( OFF-TOPIC CHAT ) - Strona 54

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-11-05 14:32:00, Jarek_2 pisze:
bo może większość ma dwa lata postu za sobą, tak jak ja

No to jest nas dwóch dwulatków

chłopaki nie załamujcie mnie ))))...jestem w cięzkim szoku ale cóż.....jak dzisiaj wspomniał kolega Artiro "co nas nie zabije to nas wzmocni" !!!!!!

Cytat:
jak dzisiaj wspomniał kolega Artiro "co nas nie zabije to nas wzmocni" !!!!!!

Już ja wiem co może nas wzmocnić .......

Kto stawia na Gołotę dziś/jutro ?

Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach
A pokonany w trzech ostatnich walkach
Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach
Uwolniony z miasta Włocławka

Andrzej Gołota, Gołota, Gołota, Gołota

Tekscior malo aktualny, ale w klimacie, no nie Bolls?

No pewnie, a jakże by inaczej.

jak znam zycie to Gołota wtopi........

Finansowo raczej nie

Ale w snookerze szykuje się sensacja, własnie Roni O'Sullivan przegrywa w półfinale z Maguire 4 : 1

Ja tez mysle ze Golota wtopi, a oni dalej chca na sile zrobic z niego mistrza Dal by juz sobie spokoj

to jest jego 3 walka o mistrzostwo; raz przegrał, raz zremisował to teraz powinien wygrac

No i nie wygrał.........po prostu był gorszy i już powinien dać sobie spokój.....przecież on w tej głowie to już chyba ma galaretkę zamiast mózgu

ludzie nie dziwcie sie mu!! Po tylu szczałach co on dostał to cóz on innego moze miec w głowie Ale i tak sie chłopak wyniósł na wyzyny zgodze sie jednak ze powinnien juz odejsc-nie te lata,nie ten rytm poza tym i tak juz jest paskudny i słaby

Dzis mija moj rok rejestracji na forum, a jutro rok bycia w klubie cza sie dzis napic

No to Twoje zdrowie Dawciol

Cytat:
2004-11-18 16:56:58, Dawciol pisze:
Dzis mija moj rok rejestracji na forum, a jutro rok bycia w klubie cza sie dzis napic

Jeżeli jeszcze żyjesz to stawaj w szranki, pijemy Twoje urodziny/imieniny , jutro będziesz sie zastanawiał dlaczego

hehe dzis skromnie tylko po 2 piwka to nie jest zle

od wczoraj mam w domu świnkę morską póki co siedzi schowana w pudełku i się boi, ale mam nadzieję, ze w miarę szybko przyzwyczai się do nowego miejsca jest naprawdę super!!!!

mój kot też się nudzi może ich zapoznamy
on naprawde bardzo lubi takie małe zwierzątka.........................
pozdrowienia
daar

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2004-11-20 15:32:11 ]

to jak tez sie pochwale od wczoraj mam nagrywarke dvd fajna zabawka

A ja z biznesowej Nokii 6310i przerzuciłem się na gadżetofon Motorola E398 i nie daje mu spokoju od dwóch dni