Wątek o tuningu :) - Strona 70

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Coś z Czech:

Fajny Malysz... tylko sniegu niewiele bo sie az do asfaltu dokopal

a moze to Janda

Uroczy

Grzechu, wiemy,że to Twój tylko blachy czeskie założyłeś

Tuning MADAFAKA

und TASMEX TUNING

Cytat:
2005-05-23 14:49:34, GDA pisze:
5* Leon - większych zdjec nie było nic nie widzę, muszę przewijać po całym ekranie

może i były, ale nie byłoby na nich widac całej finezji i precyzji wykonania tego dzieła tjuninkowego.

Potęga świateł

wspaniały spoiler...

podzielony niesymetrycznie zderzak z precyzją co do milimetra...

Idealny odsłuch dla pasażera

Śruby mocujące deskę wprost powalające - co za finezja wykonania!

Po prostu tuning o jakości "Q".

Cytat:
2005-05-29 00:22:46, Grzech pisze:
Po prostu tuning o jakości "Q".

wypraszam sobie wszelkie insynuacje apropos literki "Q"

wczoraj widziałem polda z xenonami - miał władowana soczewkę w reflektor - niestety nie zdązyłem przyswoić sobie nr rej.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

a co powiecie na taki tjuning poloneza????

[ wiadomość edytowana przez: Trool dnia 2005-05-29 19:05:10 ]

Umieram.....Dopiero teraz to przeczytałem:
skoro wygrana jest w TUNING to już wam się gazeta nie podoba czy zazdrość dupe ściska! fajne macie te zdjęcia swoich aut wszystkie takie wytuningowane jak cholera! dla was tuning to szpachla? czy zmiana lakieru? czy żywica? jakbym miała dalej pisać to nie starczy miejsca w tej wiadomości. nie chce mi się z wami gadać. wasze zdanie się nie liczy. bo jak myślicie w kogo bardziej ludzie uwierzą w was czy w gazete TUNING która jest na terenie całej Polski. jednym słowem mam was w D.............!
Tylko jedno mnie boli! To, że ta ''pani lub pan '' pochodzi z miasta, które szczerze lubie i szanuje....

fajna mordke ma ten żółty

-----------------

ten zolty poldek jest na allegro do kupienia

Cytat:
2005-05-29 18:46:25, OLO pisze:
wczoraj widziałem polda z xenonami - miał władowana soczewkę w reflektor - niestety nie zdązyłem przyswoić sobie nr rej.

Może taki

Cytat:
2005-05-29 18:46:25, OLO pisze:

Jeśli był granatowy i na WT' kach to często go widuje w wawrze.

zrobione na takiej samej zaszadzie. ale ciemny srodek. I tylko tamten był caro z białymi lampami z tyłu, blachy wawa albo pod-wawa, ciemny zielony met

-----------------

Cytat:
2005-05-29 21:30:30, OLO pisze:
zrobione na takiej samej zaszadzie. ale ciemny srodek. I tylko tamten był caro z białymi lampami z tyłu, blachy wawa albo pod-wawa, ciemny zielony met

Może i zielony metalik - daltonista jestem a poza tym jak go widuje to ciemno jest. Białe lampy na tyle się zgadzają.

Widziałem go na skrzyzowaniu na Trakcie Lubelskim przy kościele. Trzeba go namierzyć i wypytać czy ma system stabilizacji i spryskiwacze i od czego toto jest. I czy na 100% xenon

-----------------

Mnie to interesuje czy takie soczewy dają lepsze światło niż standartowe reflektory. Myslałem, że tak dopóki nie przeczytałem opisu: "znane ze swych często psujących się i kiepsko świecących projektorków BMW".