[TVN Turbo] Legendy PRL - Strona 8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Własnie obejrzałem ów odcinek.Terenowy DF na UAZie był niezły - dobrze,żem na kompie oglądał,przynajmniej mój pilot ocalał
Gadał jeszcze sporo innych bzdur,czyli normalnie

Cytat:
2005-03-29 22:20:30, kaovietz pisze:
Własnie obejrzałem ów odcinek.Terenowy DF na UAZie był niezły - dobrze,żem na kompie oglądał,przynajmniej mój pilot ocalał Gadał jeszcze sporo innych bzdur,czyli normalnie

A słyszałeś:"syrena sport była 2-osobowym kabrioletem".

nie mam TVN Turbo wiec oglądam tylko te odcinki które upoluje w necie.Oglądałem o Trabancie i o Warczyburgu ale miałem wrażenie że to program o panu M. bo ciągle jego twarz w różnych ujęciach widziałem a autek raczej mało i głównie z zewnątrz....+ jakieś średni śmieszne anegdoty....

kolo z zielonego wartburga wymiata.....

[ wiadomość edytowana przez: roman16 dnia 2005-04-01 21:48:27 ]

a wogóle to był emitowany odcinek o Dacii?
jesli tak to jakie opinie?

Cytat:
2005-04-10 22:12:41, ALtus pisze:
a wogóle to był emitowany odcinek o Dacii? jesli tak to jakie opinie?

nie było....

No właśnie - czy w ogóle nie wyemitują tego odcinka?
A może jednak był ?

być nie było-a czy wyemitują to wie tylko mikiciuk

Był.
najbardziej mi się podobało, jak prowadzący powiedział, że udało się odnaleźć w muzeum w Otrębusach Dacie należącą do premiera Buzka

Cytat:
2005-04-10 22:12:41, ALtus pisze:
a wogóle to był emitowany odcinek o Dacii? jesli tak to jakie opinie?

Byl, widzialem koncowke o Dacii Buzka i tak, jak w innych odcinkach troche razi bardzo powierzchowne i malo fachowe podejscie do tematu. Taki cykl programow jest dobrym pomyslem, ale troche za krotkie sa odcinki i prowadzacy wydaje sie malo zainteresowany tematem, zeby cos sensownego powiedziec.

znowu legendy o df-ie.

turbo extra-znaczy się powtórki jadą,nie tylko tego programu

To jakas druga czesc, czy powtorka? Nie trafilem jak kiedys bylo... Ale wogole nie zbyt ciekawe to. Nic odkrywczego, zadnych ciekawostek, wiecej historii o moim moge powiedziec

byly legendy o zaporozcu bo teraz leci, moze nowa seria bo ja wczesniej nie widzialem

To bardzo prawdopodobne ze to jakas 2 seria bo ja odcina o zaporozcu tez niepamietam. W dzisiejszym pokazywali 2 ukrainki co maja zaporozce niepamietam jaki typ chyba 965 (takie cos jak fiat 600), potam znow jakis ukrainiec lamana polszczyzna mowil o swoim Zazie tez tego starego typu. Nastepnie byl kolo jakis fanatyk co ma 3 zaporozce nowszego typu (tego takiego popularnego niegdys u nas) i mowil ze jak dobrze gaznik ustawi to sie buja po 140 nimi

A mi sie wydaje, ze to jednak tylko powtorki. Ostatnio wreszcie trafilem na odcibnek o polonezie, ktorego nie udalo mi sie obejec wczesniej nigdy. Chociaz z drugiej strony sloneczko i pogoda sugeruja waacje. Kij by to wyczul

o polonezie byl poprzedni czyli ostatni... to jest nowa seria bo na koniec powiedzial Mikiciuk ze teraz ZAZ przejoł FSO a kiedys sie nie umywał do nas, a to sie stało w wakacje, czyli nowa seria

Cytat:
2005-09-04 19:14:51, cendra pisze:
o polonezie byl poprzedni czyli ostatni...

Ostatni był o Daci (Dacii?) z wczesnej wiosny. Dobrze, że kasety nie pozbawiłem "ząbka" i spokojnie mogłem nagrać dzisiaj następny reportaż. Z braku zapowiedzi kolejnego odcinka można wnioskować, że znowu materiał realizowany będzie w pośpiechu i na ostatnią chwilę

I temat bedzie dobierany na sile

faktycznie o dacii zapomnialem, bo ostatni w powtorkach byl ostatni Polonez

Dzis bylo o fiacie 127p. pokazywali na poczatku czaeronego w idealnym stanie a pozniej rajdowke na 127 z czestochowy.ogolnie calkiem spox odcinek.