Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() www_MotoKariera_pl Toyota Avensis warszawa | 2011-09-20 20:51:58 Dla naszego Klienta, dynamicznie rozwijającego się niezależnego serwisu Volvo Vcentrum, w związku z planowanym rozwojem firmy, poszukuje:
DYREKTORA SERWISU Do zadań kandydata zatrudnionego na tym stanowisku należeć będzie: - zarządzanie zespołem warsztatu (dział serwisu, BOK i dział części) - pozyskiwanie klientów na usług stacji - współprowadzenie prac związanych z rozwojem warsztatu - wprowadzeniem nowej marki - budżetowanie Od kandydatów oczekujemy: - doświadczenia w ASO - minimum 2 lat doświadczenia na stanowisku kierowniczym - wiedzy technicznej (mile widziane osoby, które zaczynały od stanowiska mechanika lub doradcy serwisowego) - bardzo dobrej znajomości środowiska komputerowego i systemów CRM - mile widziane wykształcenie wyższe - mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego - determinacji, dokładności, odpowiedzialności - kompetencji kierowniczych proszę o kontakt na podanego maila: zbigniew.paupa@motokariera.pl lub poprzez formularz aplikacyjny na naszej stronie MotoKariera |
![]() www_MotoKariera_pl Toyota Avensis warszawa | 2011-09-20 20:56:29 Dla naszego Klienta, dynamicznie rozwijającego się niezależnego serwisu Volvo Vcentrum (Warszawa, Mokotów), w związku z planowanym rozwojem firmy, poszukuję:
MISTRZA SERWISU Do zadań kandydata zatrudnionego na tym stanowisku należeć będzie: - zarządzanie zespołem mechaników - nadzór nad jakością przeprowadzanych napraw - odpowiedzialność za stan techniczny pojazdów - odpowiedzialność za powierzone mienie Od kandydatów oczekujemy: - minimum 3 letniego doświadczenia w ASO - doświadczenia na stanowisku mistrza serwisu - doskonałej wiedzy technicznej - odpowiedzialnego kierowania zespołem - mile widziane osoby z doświadczeniem w markach premium lub markach niemieckich: Volkswagen, Audi Zainteresowanych proszę o kontakt na podanego maila i przesłanie CV: zbigniew.paupa@motokariera.pl lub poprzez formularz aplikacyjny na naszej stronie MotoKariera |
![]() www_MotoKariera_pl Toyota Avensis warszawa | 2011-09-20 21:00:04 Prowadzę rekrutację dla dużego dealera samochodów nowych, który aktualnie, w związku z rozwojem placówki, poszukuje kandydatów na stanowisko:
KOORDYNATORA DZIAŁU OBSŁUGI POSPRZEDAŻNEJ Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie koordynowanie pracy serwisu (w tym biuro obsługi klienta) i działu części w trosce o najwyższe zadowolenie klienta. Planowanie i realizacja sprzedaży usług serwisowych wraz z pozyskiwaniem nowych klientów na te usługi. Od kandydatów oczekujemy: - doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - doświadczenia i kompetencji kierowniczych - znajomości branży motoryzacyjnej i procesów zachodzących w autoryzowanych stacjach obsługi - znajomości budowy samochodu (mile widziane wykształcenie wyższe techniczne) - umiejętności negocjacyjnych - otwartości wobec klienta Zainteresowanych proszę o kontakt na podanego maila i przesłanie CV: zbigniew.paupa@motokariera.pl lub poprzez formularz aplikacyjny na naszej stronie MotoKariera [ wiadomość edytowana przez: www_MotoKariera_pl dnia 2011-09-20 21:02:01 ] |
Maciek1994r Syrena 105 Ok. Krakowa | 2012-05-21 15:24:30 Witam.
Szukam pracy na wakacje, celem zarobienia kilku złotych na kolejną motorowerową podróż po Polsce. Poniżej filmik z poprzedniej wyprawy moim Rometem: http://www.youtube.com/watch?v=thpv6i5bdQY Mam 18 lat,chodzę do zawodówki (mechanik pojazdów samochodowych) i najchętniej w tym kierunku chciałbym coś dorobić ![]() ![]() ![]() Jak można już wywnioskować, moim hobby są stare samochody, między innymi dlatego trafiłem na stronę Furiatów ![]() Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje zarobków, mam nadzieję, że komuś spodoba się to, że zamiast siedzieć bezczynnie w domu przed komputerem(jak większość moich rówieśników), to mam jakieś ciekawe plany i dążę do ich realizacji. Zakładam, że kolejna wyprawa na 26 letnim motorowerze jest ciekawym planem ![]() Mieszkam w Dobczycach, także do Krakowa i okolic mam całkiem dobry dojazd. Pozdrawiam i mam cichą nadzieję, na jakieś info na PW, albo na maila: Maciek105l@interia.pl |
jacekes F&F Sympatyk ![]() 125p Poznań | 2013-01-26 19:38:34 Szukamy adminów, specjalistów od sieci bezprzewodowych, sieci przewodowych, serwerów i inżynierów do NOC. |
![]() borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2014-04-27 21:00:28 Znajomy poszukuje pracownika do swojego warsztatu mechanicznego.
Warsztat, Kfz-Service Sachse ( http://kfz-service-sachse.de.tl/ ) znajduje sie w miejscowosci Erfurt, w Turyngii (srodkowe Niemcy) a zajmuje sie naprawami starszych i nowszych samochodow oraz motocykli. Istnieje mozliwosc zakwaterowania w pensjonacie prowadzonym przez rodzine znajomego. Wymagania : - umiejetnosc komunikowania sie w jezyku niemieckim, nie jest to jednak wymaganie bezwzgledne o ile dana osoba bedzie znala jezyk angielski - znajomosc mechaniki samochodwej (silniki) - znajomosc elektryki samochodowej - umiejetnosc spawania Jesli jestes zainteresowany i uwazasz ze spelniasz powyzsze wymagania, skontaktuj sie bezposrednio z wlascicielem warsztatu. Email (pisz po niemiecku lub angielsku) : kfz-servicesachse@web.de CV jako takie nie jest wymagane, jednak nalezy sie wtedy po krotce zaprezentowac, piszac w emailu o sobie, swoich umiejetnosciach i dotychczasowym doswiadczeniu. PS - jako ciekawostke dodam ze wlasciciel warsztatu jest w posiadaniu (miedzy innymi) kilku sztuk 125p ![]() [ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2014-04-27 21:37:44 ] |