LUBELSKIE ----------------- SPOTKANIA OKP - Strona 88

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To jak kto przyjmuje zakłady

To co?? gramy o kasę czy o piwo?? zakłady są przyjmowane do 18.45

witam wszystkich.....

szybki news:

wakacje 2007

klamka zapadla rekord w wakacje trafia do garazu...bedzie zrobiona podloga i zawieszenie - tzn rozebrane zostanei na czesci pierwsze i starannie przygotowane do ponownego zlozenia, wymianie ulegna wszystkie koncowki i elementy gumowe....zostanie takze Rekord obnizony co nada mu atrakcyjniejszy wyglad ....zostanie takze przygotowana komora silnika na nowe serce....

w wakacje zostanie zakupiony nowy piec, rekord bedzie napedzany jenostka napedowa z opla senatora 3000 12V ze skrzynia 5ka

jesien 2007

rekord trafia do garazu to tez juz jest fakt gdzie zostanie zminiony silnik elektryka i HAMULCE pojda wentylowane tarcze z rekorda E i zaciski od omegi A lekko zmodyfikowane

zima wiosna, 2007/2008

zmiana wizerunku wnetrza - jasna skorzana tapicerka, cos miedzy bialym cremem a cappucino - fotele, kanapa, boczki, podsufitka oraz deska rozdzielcza ...zostanie takze wylozona nowa podloga materialem....

p.s. 1 w czasie remontu i obnizania zawieszenia felgi dostana nowy chrom....

p.s. 2 kolor - wydech i kierowca z pilotem zostają...

pozdrowienia dla maniakow motoryzacji....a co - w koncu trzeba go skonczyc.....

mmm mmm mmm - ta moc pod nogą....i ukochana kobieta u boku mm mmm mmm.....nie spie dzis hehehehe

w w srode Rekord przejdzie remont silnika co by moj tata jak wroci z REICHU w maju mogl pojechac nim na zlot opla w BORKACH

przypominam BORKI 11-12 maja 2007

moze ktos bedzie chcial jechac - moze jakis operator aparatu fotograficznego lub kamery??? bardzo mile widziany...

pozro - w kontakcie...

OPEL REKORD C 1971 - Nalenczow.....Bartosz projekt...

p.s. podziekowania dla mojego TATY - za to ze jest moim TATĄ...

PRZYPOMINAM GODZINA 19 PLAC ZAMKOWY KTO MOŻE NIECH BĘDZIE

Bartek ma na opsie "1st dzien w nowej pracy " więc może coś z pracą związane hmmm Krecik mówi bankowy, bankowo będę

Cytat:
2007-03-27 13:22:44, krecik151 pisze:
Bartek ma na opsie "1st dzien w nowej pracy " więc może coś z pracą związane hmmm Krecik mówi bankowy, bankowo będę

No to wszystko jasne Został akwizytorem i dali mu Opla na samochód wyrwał kobitke i sie żeni i teraz chce sie pochwalić kobietą, pracą i samochodem

na 90% będe!

ale kombinujecie.... dobrze !! a ja i tak nic nie powiem do 19 !!

no to sie mna nikt nie wzruszyl.... ....

Cytat:
2007-03-27 21:24:01, BartoszFurdal pisze:

No nie przesadzaj zrobisz wrócisz to pooglądamy

No i wszystko sie wyjasniło

scoodie lubie takie wyścigi i musze powiedzieć że ładnie Ci ten fordzik idzie można wiedzieć ile miałeś na liczniku bo mnie przy 150-160 gazu zbrakło obroty w dół i zanim guziczek znalazłem to już odjechałeś, a później to juz za duży ruch i niezdecydowany kierowca który nie wiedział w która strone ma skręcić jak mu wjechałeś przed maske

Zapis z rozmowy na gg:
Cytat:
Krecik (26-03-2007 1:06)
danke napiszemy relacje
scoodie (26-03-2007 1:06)
czekam na relacje i te rewelacje bartkowe
co to za niespodzianka
no no
bejbi jak nic
haha
scoodie (26-03-2007 1:06)

scoodie (26-03-2007 1:07)
oby nie, jeszcze mlody jest i ma czas
scoodie (26-03-2007 1:07)
strzalka

No to ładnie scoodie, tak mnie oszwabiłeś, że nic o niespodziance nie wiesz...

Cytat:
2007-03-27 21:24:01, BartoszFurdal pisze:

Dopiero teraz przeczytałem...
Ja się wzruszyłem
Jednak nadal obstaję przy opcji 2.4

PS. Po co bedziesz robił podłogę, chyba nie powiesz, że podczas remontu nic z nią nie było robione?

podloge - chodzilo mi o konsterwacje ale taka fest bo jak bedzie wyjete zawieszenie to wtedy bedzie dostep do wszyskiego tym bardziej ze auto bedzie w gorze albo na boku....

2.4 - niestety nie 3.0 12V chociaz pojawila sie opcja 2.6 DUAL RAM
lzejszy i zblizone osiagi i moc....

2.6 podobno jest bardziej awaryjny...
Już lepiej pozostań przy tym prostym cepie

Moim zdaniem 2.6 moze byc ciekawa alternatywa, szczegolnie jasli chodzi o mase. Sama glowica c30ne wazy chyba z piec dych

Cytat:
2007-03-29 12:14:25, -kudlaty- pisze:
Moim zdaniem 2.6 moze byc ciekawa alternatywa, szczegolnie jasli chodzi o mase. Sama glowica c30ne wazy chyba z piec dych

Dokładnie zgadzam się. No chyba że ma być efekt psychiczny 3.0

a ja Wam mówię, że C20XE z odpowiednim podłubaniem wyciśnie 260HP (tylko, że kasa na dłubanie pewnie kilka razy przekroczy np C30SE)

pzdr

Cytat:
2007-03-30 00:59:29, scoodie pisze:
a ja Wam mówię, że C20XE z odpowiednim podłubaniem wyciśnie 260HP (tylko, że kasa na dłubanie pewnie kilka razy przekroczy np C30SE) pzdr

Plusem C20XE jest mała masa i pojemność ( OC wzrasta podobno!)
minusem sporo przeróbek; inna miska, trzeba aparat gdzieś podziać. Nie wiem czy silniki na DUAL RAMIE są bardziej awaryjne, na pewno są bardziej skomplikowane i mniej palą od 12V. Ja doradzam 3.0 12V, masz miejsce pod maską na 6 garów to wykorzystaj to, a ten silnik jest prosty i niezawodny

Cytat:

wycofuje sie z tego co powiedzialem, c26ne ma tak samo jak c30ne blok i glowice z zeliwa

[ wiadomość edytowana przez: -kudlaty- dnia 2007-03-30 13:50:44 ]