Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2006-01-19 12:30:07
Z ust mi to wyjąłeś Croom ! Mam propozycję... Przeprowadź się Kafi do Krakowa. Źle Ci nie będzie ! |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-01-19 16:16:25 Tu też masz oparcie Cromm!
żle pewnie nie ale czy lepiej?? |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2006-01-19 16:59:48 Na pewno lepiej !!! |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-01-20 06:49:35 Dajvie mi warsztat żonie pracę i walę jak w dym
|
Spro-ket TOYOTA DRIVER Rolka E9 1,3 sedan Wawa | 2006-01-21 15:59:51
Sory Kafi , że tak dosadnie to ująłem. Takie doświadczenie dotychczasowych kontaktów . |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-01-22 00:10:34 Pitolenie o szopenie Jakiś debil z TVN wymyślił programik o specach, cała Polska obejrzała i niby każdy mech. ma być do kitu??? Looozik. Do programu biorą (brali) gości z gazety, a nie z polecenia innych To po pierwsze, po drugie, to wyszukiwali takie problemy ze sprzętem, że nawet de beściak mógł się nie połapać w tym wszystkim. Owszem, są mechanicy jełopy, ale nie można wszystkich podciągać pod jedną kreskę Sądzę, że polski magik i tak jest o niebo lepszy od magika z service, z tego względu, że naprawi, bo service ostatnimi czasy nie naprawia, tylko wymienia bo tak jest łatwiej |
gladiator TOYOTA DRIVER TOYOTA ZS/ZPL | 2006-01-22 19:24:11 Jest jak jest ale jak mam cos do zrobienia to wole długo szukac a mniejsze rzeczy naprawiac sam. |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-01-25 21:24:01
A ja bralem z polecenia i loozik zszargane nerwy i stracony czas. |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-02-21 14:21:56 A ja z innej beczki...
Są mechanicy, którzy potrafią zupełnie bezinteresownie pomóc w potrzebie mimo że mieszkają na drugim końcu Polski.... Ja tu widzę takiego jednego na forum... (kiedyś widziałem dwóch-wciąż ich pamiętam..) Pozdrawiam |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-02-22 11:03:46 Ten jeden to KAfi ??
|
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-02-22 20:33:15 a drugi to moze SerwisSJ |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-02-24 11:13:04 Niewątpliwie oboje posiadaja bardzo gleboką wiedze na temat toyoty. |
Toyek2 Toyota Carina ll Podkowa leśna | 2010-09-08 14:45:11 Witam.Dostałem w zeszłym roku Carine ll 1.6 4afe.Była zima.Pierwsze co robię to wzrokowe sprawdzenie czy nic się przypadkiem nie rozwala.Autko posiadał znajomy potem było w rodzinie.Mniej więcej historie samochodu znałem.Po sprawdzeniu autka wyszłodwrotnie założone łączniki stabilizatora tył prawdopodobnie po wymianie amortyzatorów.-wszystkie osłony amortyzatorów są żle założone i porozrywane.-nieprzykręcone koło kierownicy na początku wydawało się że to łożysko w kolumnie.-wentylator chłodnicy spięty na krótko bo uszkodzony był termowłącznik i spalony przekażnik.-alternator poskładany bez śruby łączącej regulator napięcia ze szczotko trzymaczem.-czujnik ciśnienia oleju wypięty.-cieknący układ chłodzenia rura pasowała od jakiegoś GM kupiona na szrocie.-wypięta lampa z regulacji korektora świateł.-płyn wspomagania galareta po wymianie cud że jeszcze pompa działa.-w skrzyni biegów brak ok1.2l oleju wymiana na nowy.-silnik zalany mobilem 0/40 i jak na razie wszystko ok,jeszcze nie zmieniałem a myślę żeby go zalać10/40.-tylna klapa na dwóch różnych siłownikach przez co trochę się zdeformowała,ale dałem jej rade.Auto było wcześniej naprawiane u mechaników od kiedy go mam stan się poprawia bo robię to sam. |