Wstrząsające....(zdjęcia drastyczne-od 18 lat) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-11-18 22:14:59, _FAZI_ pisze:
Pijesz nie prowadz mozesz komus zmarnowac zycie

Ten link nie bangla ...

Może lepiej,że nie bangla...

Poza tym to "to" krąży po necie już parę lat, więc może już widziałeś!

http://www.seat-klub.cz/crash/

Dla kogoś o naprawdę mocnych nerwach, i pomyśleć ze koleś z ciężarów nie zjechał nawet na pobocze. POTWORNE.

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-07-21 15:12:44 ]
[ powód edycji: link-click ]

stare kolesie mieli grubo ponad 150 a i gosc ze scani tez miał sporo ponad 100 i tak to wyglada...po ogladnieciu pierwszy raz tych fotek przez tydzien nie przekraczałem 90

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-07-21 15:10:20 ]
[ powód edycji: wyrzucilem link. ]

To juz bylo u nas na forum.
Widok masakryczny..

ostatni obrazek jest drastyczny, wiec ostrzegam. TO jest link

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-07-21 16:25:06 ]
poprawiam obrazki... czyli wklejam TE SAME url'e raz jeszcze

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-07-22 00:24:59 ]

zdjęcia "crashtestów" ze stronki z ponizszego linka powinne być OBOWIĄZKOWO pokazywane każdemu po otrzymaniu prawka, a potem raz w roku 1 godzinne przypomnienie - obowiazkowo z wbiciem stempla do papierów,

a jak słysze kumpla (dziś w pracy) jak dojeżdża codziennie do pracy 160 km/h to mnie krew zalewa i to nie jest wyjątek

A mi te zdjęcie Adasco nie biegają, znowu mam cos z netem??

Cytat:
2005-07-21 22:06:47, mwarchalowski pisze:
A mi te zdjęcie Adasco nie biegają, znowu mam cos z netem??

CH.G.W czemu... moze zablokowali linkowanie?

wejdz tedy:sznurek, linka, link znaczy sie...
i ciekawe, czy nadal nie widac:

eee komputerowcy, oświeccie ciemniaka:
wkleilem obrazki, dobrze, bo pozniej je jeszcze tu widzialem.
Po jakims czasie Humel pisze, ze nie widac, no i nie widac.
Wklejam obrazek po url'u w nowym poscie - po czym ten wklejony pojawia sie tez w tym starym - tam, gdzie sekune wczesniej sie niby nie wyswietlal.
Wklejak w pierwotne miejsce wszystkie obrazki - ponownie - i teraz je widac. Ki czort? Czym to spowodowane?
nie bylo widac obrazkow

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-07-22 00:27:51 ]

Nie widać.

k.wa, wierzcie mi, ja widze. odswierzcie strone, a jak nie, to wchodzcie po linku, jaki zapodalem i juz.
nie wiem, co z tymi obrazkami. bunt siakis czy co?

aaaaa chyba wiem. problem pewnie w ciastkach.
wchodzac na te strone musicie kilknac "mam ponad 18 lat" - skoro nie klikamy wlazac bezposrednio do obrazka, obrazka nam nie pokaze. Czyli musicie wejsc na www.ogrish.com, zgodzic sie i dopiero ogladac te duperele. Strona juz kiedys byla podawana, jest obrzydliwa i drastyczna.... ale kurde ciekawa...A przy tym, co dzis drukuje np. fakt czy SE, to juz (przynajmniej na mnie) jakiegos wyjatkowo piorunujacego wrazenia nie robi

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-07-22 00:31:48 ]

Cytat:
2005-07-22 00:23:07, adasco pisze:
CH.G.W czemu... moze zablokowali linkowanie? wejdz tedy:sznurek, linka, link znaczy sie... i ciekawe, czy nadal nie widac: eee komputerowcy, oświeccie ciemniaka: wkleilem obrazki, dobrze, bo pozniej je jeszcze tu widzialem. Po jakims czasie Humel pisze, ze nie widac, no i nie widac. Wklejam obrazek po url'u w nowym poscie - po czym ten wklejony pojawia sie tez w tym starym - tam, gdzie sekune wczesniej sie niby nie wyswietlal. Wklejak w pierwotne miejsce wszystkie obrazki - ponownie - i teraz je widac. Ki czort? Czym to spowodowane? nie bylo widac obrazkow [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-07-22 00:27:51 ]

Adas: ewidentnie zablokowane jest hotlinkowanie.. nie wkleisz Ale fotki kosmiczne... z tej samarki lyknalbym znaczki...

Cytat:
2005-07-22 00:31:15, humel pisze:
Adas: ewidentnie zablokowane jest hotlinkowanie.. nie wkleisz Ale fotki kosmiczne... z tej samarki lyknalbym znaczki...

no dokladnie. juz wczesniej napisalem czemu.... prosze moda o skasowanie moich postow OT (mnie juz serwer nie pozwala), zostawiwszy tylko ten z adresem ogrish.com i wyjasnieniem co i jak.

dla ludzi o mooocno specyficznym poczuciu "humoru"

taki filmik nie do końca drastyczny

Cytat:
2005-08-05 22:00:59, arsen pisze:
dla ludzi o mooocno specyficznym poczuciu "humoru"

hmm.. no powiem Ci Arsen ze do tego to na prawde trza miec ku*** baaaaaardzo specyficzne poczucie humoru... ja w kazdym razie takich tresci bym nie rozpowszechnial...

co do drastycznych wypadkow to widzialem kiedys jak gos wpadl maluchem pomiedzy 2 tramwaje maluch skurczyl sie do jakiegos 1 m na szerokosc a goscia to musieli wyskrobywac ze srodka !!!

ze ststystycznego punktu widzenia to jestesmy mordercami

Cytat:
2005-08-09 16:56:25, arsen pisze:
ze ststystycznego punktu widzenia to jestesmy mordercami

"W 1968 wyznaczono ogromną wówczas nagrodę 1 miliona zł dla tego kto wskaże sprawcę. Do milicji zaczęły docierać donosy. Żony pisały iż to właśnie ich mąż jest Wampirem" o "Marchwicki Zdzislaw"
Zupełnie jak w ZSRR- syn donosił na rodziców, matka na syna, ojciec na córkę i tak dalej...:]

"kolejnego kota przejechałem :| to juz 3 tego alkurat mi było szkoda bo mały jeszcze był a dzis jak jechałem to zobaczyłem tylko futrzany nalesnik" (arsen)
no arsen napewno jest morderca i to 3 krotnym normalnie seryjny zabojca dla takiego to tylko krzeslo