Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-08-02 17:09:17 no swieta prawda |
saseta Moderator VwGroup VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-08-03 13:34:29
no to co ze nie mam kasy w przyszlosci bede miala i wtedy jesli uznam ze chce cos zmienia to bede!!! |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-03 13:35:38
ok no problem trzymam za slowo |
uszek Taki co wszytko wie :) VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | 2005-08-04 11:07:59 Sasetka wiesz od niepamietnych czasów kobiety rzadza. Tylko to jest tak facet da jakas mysl pomysł podsunie kobiecie i kobieta musi to miec i tak zrobic i uwaza pozniej ze ejst to jej pomysł. Tak wiec facet jest szczesliwy i kobieta mysli ze to jej pomysł i jest w 7 niebie i jest super. Wiec zz tym rzadzeniem kobiet to jest tylko przysłowie
WIEM Z AUTOPSJI |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-04 19:53:19 ale wracajac do t3 to naprawde przyzwoicie zrobiona gratuluje samochodu z dusza . |
karrol Vw Group Member VW T3 Multivan Syncro Białystok-Warszawa | 2005-08-06 10:23:35 Dzięki za pozytywne komentarze najważniejsze jest dla mnie to ze auto jedzi. Jade w tygodniu nad morze, ale czeka mnie jeszcze wymiana paska rozrządu, bo nie wygląda za ciekawie Co do wyglądu zewnętrznego auta to chciałbym jeszcze rury z przodu wstawić dla poprawy (również dla bezpieczeństwa), zmienic koła i troche tył podnieść, ale to już chyba na przyszły sezon. Trzeba powoli myśleć o naprawie ogrzewania, wymianie opon itp. Niby jeszcze daleko ale zima się zbliża wolnymi krokami. Pozdrawiam wszystkich tym razem z Wielkopolski |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-07 06:59:43 ha bym ryr raczej nei zakladal, choc to twoje auto i ty wiesz co z nim zrobic... a co do kol to proponowalbym jakies ladne np takie jak na zdjeciu ponizej oczywiscie z mniejszymi oponami
|
karrol Vw Group Member VW T3 Multivan Syncro Białystok-Warszawa | 2005-08-16 15:06:13 Niestety chyba na ten sezon wystarczy zmian wizualnych,brakuje mi kasy. Musze jeszcze przed zimą zmienić olej i opony, a od jakiegoś czasu o niczym innym nie marze jak o znalezieniu pracy. Busik dojechał nad morze, wrócił bez więkrzych przygód. Jednym słowem wakacje miał pracowite bo wcześniej był tydzień na mazurach. Na przyszły rok pozostaiwam góry i można by powiedzieć ze całą Polskę w zdłóż i w szerz będe miał przejechaną. Pozdrawiam wszystkich VW maniaków |