Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Arek-Espes Niva '99 Potęgowo | 2003-03-24 01:57:11 witam
mam na imię Arek i mam 21 lat mieszkam w małej miejscowosci pomiędzy Słupskiem a Lęborkiem, studiuje obecnie na Politechnice Koszalinskiej kierunek: Mechanika i Budwa Maszyn specjalnosc: Eksploatacja i Marketing Pojazdow Samochodowych po szkole średniej został mi zawód: Technik Technologii Żywienia zainteresowania to przedewszystkim motocykl Kawasaki, Lada 2105 oraz Niva, a tak poza tym komputery, muzyka, imprezki itp. |
Darek_Krakow Lada 21072 Kraków | 2003-03-24 07:40:15 No i ja chętnie coś powiem.
Darek, lat 23. Urodziłem się i mieszkam w Krakowie. Jeżdżę Ładą 21072 brązową. Kocham swoją dziewczynę, tą na czterech kółkach również Lubie komputery, i jazdę na rowerze. Extrema A tak poza tym jestem na 1 roku Informatyki Pozdrawiam |
scorpio Biały scorpion 2107 Bytom | 2003-03-24 10:17:35 SCORPIO
lat 33, absolwent Politechniki Śląskiej, od 7 lat w prywatnej firmie informatyczno - geodezyjnej, od 7 lat żonaty, 5 letnia córa. zainteresowania różne (sport, samochody, bukmacherka - zakłady sportowe) |
jacekkoz Łada Samara Warszawa | 2003-03-24 10:22:48 no tak, w końcu przyszła kolej na mnie.
26 lat, żonaty, bezdzietny, niekarany. Zajmuję się szerkoko rouzmany marketingirm internetowym, wprowadzaniem produktów internetowych na rynek. Obecnie stała praca w adminiestacaji rządowej gdzie zajmuje się promocja funduszy europejskich. Jacek |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-03-24 11:30:33 Zawód wyuczony:
- Techn. instalacji i urządzeń gazowych - technikum; - Pedagog - studia; Zawód wykonywany: Inspektor w Wydziale Zarządzania Kryzysowego (na czasie ), Małopolski Urząd Wojewódzki w Krakowie (nie mylić z urz. miasta). Specjalizacja: Planowanie Reagowania Kryzysowego w woj. małopolskim (plany, procedury, inne) Żonaty (5 lat), bezdzietny, lat 31 (skończę 04.04). Zainteresowania: Żeglarstwo i wszystko co z wodą związane, turystyka rowerowa, Samara |
Ziw Łada Samara Łódź | 2003-03-24 13:36:49 Jak wszyscy to wszyscy ja też :
Ziw Lat 20. uczen liceum, maturka w tym roku Zainteresowania: motoryzacja kompy i dziewczyny aktualnie rozbijam sie samarką |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-24 15:31:47 No nieee.... ja myślałem, że uda się tak jakoś incognito, a tu CV każą pisać... A mogło być tak fajnie...
* nazwisko: Mariusz Jakiśtam, * wiek: prezesowski (taki od Prezesów Łada Klubu), * wykształcenie, zawód: politechnika + akademia ekonom., pracownik najemny w sympatycznej firmie, * status rodzinny: "niewolny", ma potomstwo w liczbie 1, * zamiłowania: paralotniarstwo, windsurfing, kitesurfing, narty, snowboard, łucznictwo tradycyjne, badminton, lenistwo na łonie przyrody, astronomia, forum Łady, no i oczywiście... wiadomo co wszyscy lubią * aha: niekarany (mama tylko trochę w dzieciństwie, ale to już przedawnione). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-24 15:43:50
Eeeee... qrczę, bardzo interesująco/intrygujące... Z czym sie toto je? Znalazłem psychologię asocjacyjną, analityczną, behawiorystyczną, etnopsycholgię (to z psychologia wulkanów), pracy, szkolną, rozwojową, pedagogiczną... Słyszałem o dywergencji ewolucyjnej Darwina, ale... żeby takie cóś... Egon, ale klawo, żes to wymyślił No więc -> podziel się trochę swoją wiedzą, uświadom kolegę/ów... Czuje się taki niedouczony... Mario, proszę nie pisać of topic... [ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2003-03-24 19:10:26 ] |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-03-24 22:56:31 Jak wszyscy to wszyscy , babcia tez)
Mirek Jankowski, vel Sheriff, Sheriffnt Gdynia 40 lat z zawodu technik mechanik okrętowy, wiedza o sinikach trochę wiekszych przydaje sie czasem przy aucie serwis komputerów, instr. zeglarski, aktualnie szuka stałej pracy rozdarty pomiedzy Gdynia i Warszawą zainteresowania: żeglarstwo, samochody, kobiety, szczególnie jedna Warszawianka)) i wiele innych, kolejnośc, niekoniecznie taka)) fan Łady od chyba 1986, kiedy zobaczyłem 2107 kolegi, Toscanę, która kupiłem kilka lat później... Pozdr, Mirek Jankowski |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-25 11:41:42 Góral -> kiedy ja nie mogę się opanować, żeby cały czas trzymać się uparcie tematu... . Poza tym nie ma chyba co mnożyc wątków dla drobnego wtrącenia (no fakt zawsze może to przerodzić się w osobny temat; ryzykko cały czas nam towarzyszy).
Miś się podobają takie przeewoluowane wątki niczym wąż przewijające się przez różnorodność tematyczną forum, choć czasami faktycznie trzeba założyć nowy wątek. ale w tym naszym przypadku to wszystko składa się na "poznanie się bliżej". To właśnie mógłby być najdłuższy wątek nowoczesnej Europy wygrywający z "top speed w..." itd. Mirku Szeryfie -> znam to uczucie rozdarcia z autopsji, ja też jestem obecny w 2 miastach... A Trójmiasto jest pięknym miejscem; kiedyś chciałem mieszkać w Gdyni, latac na paralotni na klifie, spacerowac wieczorem po plaży i takietam... Może kiedyś... W Wawie usycha się z braku wody (tej dużej, prawdziwej, "żywej", nie z kranu). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-26 12:53:19
A gdzie latasz? Jaką masz licencję, skrzydełko? Bo ja też troszkę się bawię paralotnią (lic. L+H, Elf 27A), ale głównie za holem. Może by tak kiedyś wspólnie... (w sumie, to nawet chętnie nawiązałbym kontakt z kimś "bliżej gór", szczególnie, jesli też lubi Łady). No tak... ale... piwa nie lubię (gorzkie jakies takie) . Eeech... Ale... o! ... na desce (rozumiem winddesce) to ja też trochę , więc może jednak warto się poznać... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-26 17:45:31 Miły -> do tej pory nie trzeba było żadnych badań lekarskich (teraz niestety zgodnie z nowym prawem lotn. ma się to zmienić ... podobno). Płaciłeś kilkaset złotych za kurs podstawowy i frrrrrrr . To nie jest spadanie (jak klasyczny spadochron, czy bungee), to raczej szybowanie, a jak złapiesz termikę, czy żagiel to fruwasz jak ptak !!!
Niestety - po kursie dobrze jest zaopatrzyc się we własny sprzęt (a to już jest wydatek kilku tysięcy... . Ale wartoooooo! [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2003-03-26 17:47:04 ] |