Klip z WOŚPu - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zoomek filmik profi, na poczatku cos mi skakal, ale to wina kompa, pozniej juz bylo ok, a co do dlugosci to fakt, moglby byc dluzszy, ale wszyscy wiemy jaki jestes zapracowany, wiec jest ok, zawsze mozesz zrobic kolejny materialu masz sporo , pzdr

Jako ze nie mam swojego serva musze tak wrzucac na jakies darmowe.. a wiadomo ze jak cos jest za DARMO to...

Moze tu ? Klik klik
Pozdr.

Zdarłem ... jest OK

Pozdr.

P.S.

Myć się i spać.

Jak dla mnie clipik wyczes jak przystalo z razu na raz co raz lepsiejszy no i muza oakenfold wymiata ;D akurat to muze mam zgrana jako tone na koma :> Zoom jak masz jakies produkjce to wrzucaj mi je wczesniej bo ja mam konciaka za free bez limitu wiec moge przeciez usdost

Fajny klip podoba mi sie zoom

Zoom napewno to nie jest twoj najlepszy klip.
Widac troche po nim, zes zapracowany

Pozdro

to zapracowanie zooma ja widze po długości klipu.. klipik wypas.... szkoda że taki krótki... i szkoda że mało ujęć z parady.... ale ogólnie spoko... były lepsze twoje produkcje ale ta jak zwykle genialna jest.. PS. Fajnie to wyszło myć się i spać Pozdrawiam

Klipek spoczko poprostu git

Bardzo profesjonalnie zrobiony filmek.Muzyczka pasuje do klimatu calej imprezy i do nakreconego materialu.Fajne efekciki i wszystko fajnie zgrane do kupy.Szacuneczek i gratulka dla Ciebie Zoom.

ZAJEFAJNY tatusq

choroba jak bys tak gotowal jak sklejasz filmy to bym sie z Toba ochajtal DDD

Zoom myć sie i spać ! :]
fajnie fajnie Cipa nie to wyszlo

teeez chce zobaczyc, a sie nie da :|

Da sie da :]. Jeszcze zrodelko nie wyschlo --> KZP!

to ja nie umiem w takim razie tego obslugiwac

Klik link--> Klip by zoom
"Select your download": --> klik FREE
"Download-Ticket reserved. Please wait 30 seconds." Czekac 30sekund
No premium-user. Please enter ... here -->Wpisac wyswietlony 3znakowy kod
Klik--> Download from Net-Mirror 'Alpha'
Czekac az sie sciagnie i ogladnac.

nooo chyba sie udalo zawiesilam sie na tym kodzie :]

Lebiedz ty to powinienes gdzies na infolinii dzialac, blekitna linia jak nic, taki talent sie marnuje .

Ciekawe tylko czy ta pomoc dotyczy tylko plci pieknej, bo nie wierze, ze bys mi tak samo wytlumaczyl , szybciej kopnal z polobrotu .

Przeciez dbam i o Ciebie, nawet herbatke mrozona Ci funduje, a Ty takie teksty zarzucasz

tomeQ juz haryzme ma, madry nawet i jest w gadaniu, tylko pocwiczy glosik i Lancer zlotowy jak sie patrzy

no to chyba powinnam podziekowac dziekuje serdecznie za pomoc