MOJE AUTKO AUDI COUPE 2.3 N/A - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kornel ma chyba ochote od razu na 140 KM

Ide w ciemno ze kornel objedzie go na jedynce i na dwójce, w połowie trójki przegoni go ...

moge stanac, tyle ze przy bardziej sprzyjajacych warunkach atmosferycznych.

Widzialem to auto chyba pod Centrum w niedziele ?
To byłeś Ty ? I masz naklepki na drzwiach ?
Pozdr.

[quote]
2006-03-13 21:15:46, zoom pisze:
Widzialem to auto chyba pod Centrum w niedziele ? To byłeś Ty ? I masz naklepki na drzwiach ?

tak to ja bylem pozdr.

JEDNAK PO OCENIE PANA CHAMERY TO JEST SILNIK 2.3 bez turbo
ale to nic wg mnie i tak ma mocnego kopa

Wedlug mnie autko spox, widziałem je kilka razy na mieście podoba mi sie zawias naklepki coś może uroku dają ale mogłeś se odpuścić ale bardzo ładnie ci wydech chodzi pozdrawiam

I nerwowy kierowca jestes.
Jak cie trakiem wyprzedzaja to potem na siłe musisz wyprzedzic ( centrum - wiadukt )

postaram sie w tym tygodni dac zdjecia na stronke. dzis zalozylem aluski a zdjolem zimowki teraz ma lepszy wyglad. pozdrawiam

Cytat:
2006-03-14 13:30:16, djkubus24 pisze:
JEDNAK PO OCENIE PANA CHAMERY TO JEST SILNIK 2.3 bez turbo ale to nic wg mnie i tak ma mocnego kopa

To ile masz w serji tych kocyków ?

Cytat:
2006-03-20 21:50:20, matek pisze:
To ile masz w serji tych kocyków ?

przeczytaj caly temat od nowa

no piszecie 140 ale moze w dowodzie ma Ile KW to mozna przeliczyc bo niewiem czy stawac na swiatlach kolo Audi

Spox fura, wygłada groźnie, ale S2 to jest dopiero agresja ,

Cytat:
2006-03-20 22:06:30, matek pisze:
no piszecie 140 ale moze w dowodzie ma Ile KW to mozna przeliczyc bo niewiem czy stawac na swiatlach kolo Audi

Matek, szkoda gazu :p

Ja z checiom stane ale jak skrzynie biegów wymienie na ta ktora potrzebuje MTX75

Cytat:
2006-03-21 19:01:30, MAJER pisze:
Ja z checiom stane ale jak skrzynie biegów wymienie na ta ktora potrzebuje MTX75

akurat wszyscy wiedza do czego jest skrzynia MTX75

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2006-03-21 20:58:23 ]

ale ku....smieszne ja wiem

tylko kiedy to nastapi ???? bo sie nie moge doczekac a raczej na wyscigi 1/4 mili sie nie zalapie bo wyjezdzam za granice tj poczatek czerwca pozdr

widze ze ladnie zapalony jest kierowca audi coupe 2.3 (bez turbo) :]

Cytat:
2006-03-22 11:55:28, djkubus24 pisze:
tylko kiedy to nastapi ???? bo sie nie moge doczekac a raczej na wyscigi 1/4 mili sie nie zalapie bo wyjezdzam za granice tj poczatek czerwca pozdr

nie pekaj
przed 1/4 spokojnie Majer zdazy
najpozniej to chyba nastapi w kwietniu po wyplacie Majera

Cytat:
2006-03-22 15:34:59, taz pisze:
nie pekaj przed 1/4 spokojnie Majer zdazy najpozniej to chyba nastapi w kwietniu po wyplacie Majera

hehe ok moze pogoda bedzie lepsza od tej co do tej pory. pozdrawiam