Mój Caddy`lak :] - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rapcio teraz to widac efekty pracy opłacało sie bo furka wygląda zarabiscie !!!!!!!!!!pozdro

Caddy prawie zrobione... Jeszcze tylko musze sklepac tylne resory i czekam na przesylke z amorkami na tył i juz moge nim smigac W poniedzialek ide po tablice i i na ulice
Ponizej dwie fotki

zajebiscie wyglada :]

Klasa

Kiedy idziemy na male bara bara na pake ??!!

No i byla sobie miska i nowy olej zrobilem dopiero ok 240km od kad nim wyjechalem i dzisiaj wieczorkiem zachaczylem o studzienke i rozszarpalo miske olejowa niestety gleba robi swoje od asfaltu do miski jest ok 6cm... no coz bywa jutro trzeba to naprawic

Bo on jest tylko do lansu Powinny Cie obowiazywac tylko takie trasy: Staszica - Rozwadow oraz Tesco - rondo
Auto w realy wyglada 200% lepiej niz na fotkach. Fajny cukiereczek
Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2006-09-02 09:40:30 ]
[ powód edycji: popierdlolilo mi sie cos ]

płyte pod silnik zrób sprzedam ci tanio materiał

zoom to bylo na staszica ...

Cytat:
2006-09-02 09:41:01, Marek pisze:
zoom to bylo na staszica ...

a dokladniej to chyba na tej zatoczce kolo orlenu chyba bo jest spora plama oleju

no dziś z bliska pod żółtym oblookałem cadiego i jest wysmienity
szczególnie światełka z krzyzem

sliczne prze mi sie podoba piekniusie

VW Caddy 2.0 16v vs BMW M3 E36

Caddy is a 2.0 16v turbo without nitrous

widzialem cie dzisiaj na hali caddim a pozniej kolo planety w rozwadowie ladnie sie prezentuje bardzo mi sie podoba

Siema
W koncu znalazłem dawce dla mojego Caddylaka Wczoraj zakupiłem mk2 GTI 16v KR 139ps. Pierwsze testy wykazały ze cos nie zapier.... tak jak powinnien... do kosy golfa troche mu brakuje chodzil cos jak 8v gti. Jednak dzisiaj przy wydzieraniu osprzetu okazalo sie ze jest kilka wałkow np kolektory wydechowe od 8v gti i jeszcze troche rurek podcisnieniowych dziurawych ale spoko spoko wszystko sie zrobi i bedzie zapitalał
Plan jest taki; silnik z caddy idzie do golfa a silnik z golfa idzie do caddy
Dzisiaj od rana wziołem sie do roboty i efekt jest taki ze w caddy juz nie ma sladu po 1,6 d a w golfie wyciagnołem narazie sam osprzet. Jutro wydzieram silnik z golfa.
Mysle ze do konca tygodnia Golf bedzie juz smigał z 1,6d pod maska a na caddy trzeba bedzie chwile poczekac bo chce wyremontowac glowice, zalozyc gwint z przodu,rozporki,zmienic heble,komore polakierowac itp
Do wiosny wyrobie sie napewno Poznizej kilka fotek;

Pozdrawiam
Rapcio

ło, nawet nie wiedzialem ze drugiego golfa kupiles
Powodzenia.

ogladalem tego czanego golfa ostanio z leszkiem i miniem tylko ze w nocy troche widac bylo ze raczej poprzedni wlaciciel niedbal troszke o ot autko ale i tak sie trzyma nawet

Tak cos leszek wspominał wczoraj i rzeczywiscie jest gti.
To rapcio teraz caddy będzie latał aż miło.

I jak tam postępy w swapie ??