TOYOTA OŻYŁA!!!!!!!!!!!:) - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
My tu czekamy na dokładniejsze Dane Techniczne

Fajna e9 super pomalowana i w ogóle chętnie bym się taką przejechała

Z checiom madziu ci mojeje korolki uzycze jesli bede w poblizu napewno sobie nia pojezdzisz pozdrawiam

Cytat:
My tu czekamy na dokładniejsze Dane Techniczne

a wiec Silniczek 1.6 16V 105koni w serji modyfikacje wciaz trwaja wiec przedstawie narzie te co sa zrobione ,układ wydechpwy kompletny przelotowy ,czyli strumienica łuskowa zamaist kata,potem samam pusta rurua az po sportowy przelotowy tłumik końcowy ,ukałd dolotowy Power rura + sorzkowy filtr powietrzaa jacky..dolotjeszcze bedzie poprawiany w planch turbo brakuje mi tylko kompa SMT6 itma paru rzeczy .Zaniedługo wybieram sie na chmownie wiec bede wiedział ile kucy ma teraz toya pozdro

aa dodam jeszcze ze dzis bede foty moje toyi pozdro

Cytat:
2007-03-14 12:53:49, MAJER pisze:
Z checiom madziu ci mojeje korolki uzycze jesli bede w poblizu napewno sobie nia pojezdzisz pozdrawiam

No to trzymam Cię za słowo też dam Ci się moją karnąć dziękuję też za odwiedziny i miły wpisik w księdze gości widziałabym Twoją Rollkę w galerii

Cytat:
2007-03-14 13:02:54, MAJER pisze:
a wiec Silniczek 1.6 16V 105koni w serji modyfikacje wciaz trwaja wiec przedstawie narzie te co sa zrobione ,układ wydechpwy kompletny przelotowy ,czyli strumienica łuskowa zamaist kata,potem samam pusta rurua az po sportowy przelotowy tłumik końcowy ,ukałd dolotowy Power rura + sorzkowy filtr powietrzaa jacky..dolotjeszcze bedzie poprawiany w planch turbo brakuje mi tylko kompa SMT6 itma paru rzeczy .Zaniedługo wybieram sie na chmownie wiec bede wiedział ile kucy ma teraz toya pozdro

Wow z tym turbo sie szarpnełeś Czeekam na foty i postepy w modyfikacjach

no i wrzucam wreszcie foty mojej toyi

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2007-03-14 15:28:48 ]

Wiesz co felgi z literką "H" mi jakoś nie pasują do marki Toyota
BTW, możesz coś napisać o felgach i założonych oponach?? Jestem na etapie kupowania do mojej Rollki (zostaję przy 13-tkach) więc mnie ten temacik interesuje

Felgi sa firmy AEZ 15 cali opony mam z tyłu firmy TOYO 195/55R15 a z przodu Michelin 195/55R15.Znaczek masz racje bedzie zamalowany poniewaz felgi pochodza od hondy ale maja taki sam rozstaw 4x100 jak w toyotcie pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2007-03-14 22:02:57 ]

Hmm ciężko kupić felgi z ET 45 - jak sobie poradziłeś z tym? Przy mocy Twojego autka mogłeś sobie pozwolić na taki profil Moja by nie pojechała

akurat jakis szczesliwym trafen te felgi kupiłem od kolegi nawet nie wiedzilem ze et bedzie pasowało kupilem tak na chybił trafił .Na moc masz racje nie narzekam idzie autko jak burza, jak na te lata autko ma naprawde imponujące osiagi

Małe i lekkie. Pod tym względem Liftback wymięka

Cytat:
Małe i lekkie. Pod tym względem Liftback wymięka

nie no nie przesadzaj madziu poniewaz i twoja corollka daje rade ,wiem po pare lat temu była taka tylko ze czara w stalowej woli , gosciu nia startowal w wyscigach KJS itp i naprawde chodziło to niesamowcie i piekielnie szybko ,nawet moja nie ma porównia przy tamtej.W kazdej corolli drzemie potencjał tylko trzeba go własciwie wykorzystac

Daje radę ale przy silniku 1,6 (a najlepiej 1,6 GTI ) Silniczek 1,3 to oszczędna jazda aczkolwiek przy "depnięciu" potrafi mile zaskoczyć

fajne fele ale spróbuj bez dekielków - moje stare 14 troszke podobne były i bez dekielków lepiej wyglądały

[ wiadomość edytowana przez: _wydra dnia 2007-03-16 18:02:57 ]

Dzis wymieniłem oponki na 195/50R15 z przodu i 205/50R15 z tyłu

eee chyba odwrotnie..

On ja tak ztjuninkował, że ma napęd na tył

z tymi oponkami to chyba nie chodzi o trakcje przy ruszaniu ale o zachowanie w zakrętach...