Główny księgowy LOB rzecze:
=2911,53
Wpływy:
+ 4845,77 zlot
+13.01 odsetki za maj.
= 7770,31
wydatki:
- 560 piwo
- 563,41 bilety do muzeum
- 3640 - noclegi
- 121 opłata za domenę.
= 4884,41
czyli razem na lokacie leży
2885,90
Komentarz:
Kwota za noclegi wyszła trochę mniejsza. Było trochę zamieszania,
ten dojechał, tamten będzie spał sam a ten z nim, ten wyjeżdża wcześniej a inny jeszcze wcześniej. Miła Pani podsumowała, trochę porozmawialiśmy, ja zapłaciłem i już
. Nie chciałem to rozliczać na każdego z osobna bo nie ma to sensu, więc całość przeznaczyłem na LOB. Podkreślam każdy zapłacił za siebie tyle ile było przedstawione, jeśli komuś się nie zgadza proszę o info.
Kwota za noclegi jest mało okrągła bowiem, cześć płatności była w EURO, stąd nierówna końcówka - nadwyżka (parę piw) na LOB.
Bilety za muzeum (125 EUR) z kasy LOB.
Domena opłacona.
To tyle ....
aha podjąłem decyzję, iż cześć kasy (do 2 tys) pójdzie w pewną spółkę, notowaną na GPW. Nie podam nazwy do czasu zakończenia inwestycji. Założenie jest następujące, kupno niedługo i decyzja o sprzedaży po I połowie 2013 lub później
.
Ze względu, że to ja podejmuję decyzję zrobię tak, jeśli spółka przyniesie stratę to ja ją pokryję (aby LOB nie stracił), jeśli będzie zysk, to ustalicie dla mnie prowizję w wysokości procentu zysku hahahhahahhahahahhahahah a resztę przejemy, ja zdecyduję jak. Aha prowizja będzie naliczona dopiero od kwoty ponad 100% zysku netto, czyli inwestujemy 1000 jak będzie na czysto 3000 tys, to ja poproszę o prowizję od kwoty 1 tys zł
. Liczę na co najmniej 20%
z czystego zysku a ja zdecyduję czy się zgadzam
. hahahahhahhahahahhah
Takich zasad wypłacenia prowizji nie ma nigdzie
. Tym bardziej iż pokrywam stratę. Trzymajcie kciuki.
PiotrS