Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2007-08-07 19:30:13
Ciekawe czy dla dolu silnika (ukladu korbowego) nic sie nie stalo bo ten zawor to wyglada fatalnie Niezle ten paseczek poszarpalo musimy stwozyc liste produktow(firm) ktorych czesci sie rozpadaja w trakcie eksploatacji ![]() |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2007-08-11 00:45:35 I jak tam postepy w pracy ??
Pozrawiam. Misio |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2007-08-11 17:24:24 ech ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2007-08-12 00:09:56 Wszyscy czekają ![]() ![]() |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2007-08-14 18:57:44 landryna została przywrócona do życia ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() małe podsumowanie : kpl.rozrządu,planowanie głowicy+uszczelka,kpl zaworów,prowadnice+uszczelniacze,przegląd osprzętu............... dwójka ![]() |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2007-08-15 22:50:50 To się ciesze ze Landryneczka wróciła z tunelu ze swiatełkiem !!
To kiedy jakiś spocik dla uczczenia sprawy ?? Pozdrawiam. Misio |
![]() amelkaem HF MEMBER Lantra Włocławek | 2007-08-17 12:02:21 Sorki Daar ,ze Ci sie podczepaim pod temat,ale ja ostatnio (2 tyg) wydałam ponad 1 tys. na naprawe Landryny i to tylko na sprawy hamulcowo-zawieszeniowe.
Mam pytanie do Was koledzy szanowni, Czy w Lantrze z tyłu są cztery tuleje stabilizatora,czy dwie? Bo ja to widziałam jak były koła zdjęte i zdawało mnie się ze jest po jednej po każdej stronie.A tu dostaje info od mechanika ,że kupił 4 bo nie moze odkrecić śrub i cos tam coś tam. Rece mi opadły,bo po pierwsze niby warsztat profesjonalny i co? srub nie daja rady odkręcić? Musza przecinać te tuleje? A po drugie: czy ktos mnie czasem nie oszukuje? |
zhuln lublin | 2012-07-15 22:47:11 Witam serdecznie
Panowie pmocy. Zerwał się pasek rozrządu w silniku G4CP. Czy, prosta wymiana silnika na G4CP (bez wymiany sterownika i osprzętu - np. przepływomierza) załatwi sprawe. Remont wydaje się nieopłacalny. Silnik mozna kupić za 1700zł. Oraz drugie pytanie: co mozna włożyć zamiast G4CP? Np. czy zamiana na 4G63 wymaga zmiany sterownika? Czy podejdzie inny silnik do mojego Santamo 99r. ? Pozdrawiam i prosze o poradę. Z góry dzięki. Ps. może ktoś podejmie się remontu lub poleci jakiś sprawdzony warsztat lub ma do sprzedania sprawny silnik, który będzie nadawał się do mojego auta? |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2012-07-17 04:51:31 jezeli wymieniasz na taki sam typ to OK, profesjonalny warsztat to p. Misiek w Katowicach |