ZLOT TUNINGOW STALOWA WOLA CENTRUM 5 PAŹ. 2008 - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co do zlotu
Wybór najładniejszego autko .... Wygrał gościu z który miał jakieś tam audio, zabudowy to nawet nie ma co komentować (nic nie dopasowane kaplica na całej linie). Nie wiem co w tym aucie było ładnego.

Aha.
A jak twoje seicento ?

a można prosic jakieś wyniki co i jak ? jakie autko wygrało ? jakieś zdjęcia dla tych co nie mogli być.

Cytat:
2008-10-05 18:11:32, kris-krzysztof pisze:
Co do zlotu Wybór najładniejszego autko .... Wygrał gościu z który miał jakieś tam audio, zabudowy to nawet nie ma co komentować (nic nie dopasowane kaplica na całej linie). Nie wiem co w tym aucie było ładnego.

Zapytaj tych lasek

btw. kilka moich fotek... mam ich tyle ze trudno mi bylo wybrac kilka...

Relacja z imprezy by zoom

Pozdrawiam.

Cytat:
2008-10-05 18:15:00, CZUCZU pisze:
Aha. A jak twoje seicento ?

Moje Autko ma się dobrze. To Miał być konkurs na najładniejsze autko ... Jeśli by był konkurs na Car audio to pewnie i tak bym przegrał bo nie zauważyłem nikogo kto ma jakieś pojęcia o zabudowach itp . A Twoje CC jak się ma ?

Cytat:
2008-10-05 18:18:08, zoom pisze:
Zapytaj tych lasek btw. kilka moich fotek... mam ich tyle ze trudno mi bylo wybrac kilka... Relacja z imprezy by zoom Pozdrawiam.

Laski jak to laski.... Można jeszcze ich wybór zaakceptować gorzej jakby tak samo wybrał jeden z organizatorów tak samo jak LASKI.

PS . Najładniejesze autko zlotu

[ wiadomość edytowana przez: kris-krzysztof dnia 2008-10-05 18:29:24 ]

Widze ciekawe opinie popatrzcie na to tak jak było to było kazdy bawił sie dobrze bo nie widziałem że by ktoś płakał z rozpaczy.Paliło sie gume poszalało sie i na tym to miało polegać.Ja nie widze nic złego.Mi sie tam podobało przynajmnie nie siedzieliśmy w domach i nie kisiliśmy ogurów.Wiec nie czaje tych wypowiedzi.A TAK NA MARGINESIE TO NA TYM FORUM BYŁO TYLKO INFORMACJA NA TEMAT TEJ IMPREZKI.Myśle że ten temat powinien być zamkniety.

Cytat:
2008-10-05 18:40:00, _VILLI_ pisze:
Widze ciekawe opinie popatrzcie na to tak jak było to było kazdy bawił sie dobrze bo nie widziałem że by ktoś płakał z rozpaczy.Paliło sie gume poszalało sie i na tym to miało polegać.Ja nie widze nic złego.Mi sie tam podobało przynajmnie nie siedzieliśmy w domach i nie kisiliśmy ogurów.Wiec nie czaje tych wypowiedzi.A TAK NA MARGINESIE TO NA TYM FORUM BYŁO TYLKO INFORMACJA NA TEMAT TEJ IMPREZKI.Myśle że ten temat powinien być zamkniety.

ale skomentować zawsze można jak to na forum są rożne opinie .

Mi sie tam podobalo jedynie co to porazka z tym wyborem auta zlotu auto zlotu to transit a tak pozatym to spoko spoko kiedy powtorka ?

impreza git majonez i oby wiecej takich

ma ktos moze fotki lub filmiki z moim udzielem bardzo prosze to wazne. pisac na prv

nie ma więcej zdjęc ...nit więcej nie pstrykał??????

Cytat:
2008-10-09 18:38:01, kosagti pisze:
nie ma więcej zdjęc ...nit więcej nie pstrykał??????

Ja posiadam 2 płytki dvd.

Pozdrawiam.

spikniemy sie kiedyś i zgrasz mi na klucz usb ok?

Cytat:
2008-10-15 20:48:56, kosagti pisze:
spikniemy sie kiedyś i zgrasz mi na klucz usb ok?

Okej, nie ma problemu

ja tez chce plytki z filmami i zdjeciami