Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() jacekwaw Klubowicz NOK lada NIVA warszawa | 2003-10-06 21:23:35 gdzie sa fotki. |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-07 09:45:05 W sobotę nie było za dużo jazdy w terenie. Podzielili nas na kilka grup i pojechaliśmy sprzątać przydzielony rejon. Potem - przynajmniej nasza grupa - podzieliła się na 2 podgrupy i jedna z nich pojechała walczyć gdzieś w błoto (gdzie poprzedniego dnia zatopiła się lekko nie mogąc wyjechac Toyota z nadleśnictwa -> z racji moich "mało błotnych" slicków nie zdecydowałem się na w/w ![]() Damian z Przemkiem byli w innej grupie i pojeździli trochę po błocie. Główne atrakcje terenowe były przewidziane na niedzielę, kiedy ja byłem zajęty... wyborem i kupowaniem drugiego kota na Międzynarodowej Wystawie Kotów w Wawie, więc mnie ominęły te atrakcje terenowe (miałem inne ![]() Myślę, że taki na ten przykład Damian będzie miał dużo więcej do opisania ![]() ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-07 10:04:14 Aaaa... no i w sobotę był jeszcze nocny objazd (w lekim deszczu i na światłach) po okolicach (bardzo lekki teren ![]() ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-10-07 19:39:25 Bylbym zapomnial, zdjecia ktore robilem zaladowalem w rozsadnych rozmiarach tutaj, wiec chetnych zapraszam do obejrzenia, aczkolwiek obrazki pokazuja tylko momenty postojow, bo w czasie jazdy jakos nie bylo czasu i okazji, a podczas obserwacji zmagan na trialu lalo sie z nieba i troche szkoda mi bylo zalewac aparat ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-08 09:46:44 Narodził nam się Nowy, Wielki Felietonista-Relacjonista ![]() Fajnie to opisałeś Damian. |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-27 14:32:49 widzialem w koncu ten film ze Swietokrzyskich, co mi Kacper zgral na CD. nie rozumiem jednego! dlaczego jestem tylko dwa razy na tym filmie, a Damian przez caly czas, nie mowiac juz o koledze. ..., Two Detkas. ..., ktorego to pelnego imienia nie wymowie ![]() Musze popracowac nad swoja medialnoscia i przesylem w swiecie mediow zatem ... ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-27 22:43:35 eeee.... co najmniej 4 razy widzialem w "epizodach" Twoja Nivke ![]() ![]() Damian |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-28 13:57:00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ze juz nie wspomne o koledze Damianie, poczatek filmu!!! => Damian ze 30 sekund, koncowy przejazd w koleinach w lesie, oczywiscie kolega Damian ![]() ![]() |