Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2003-07-28 23:32:41 - Halo?
- Sklep obuwniczy, słucham? - Przepraszam, pomyliłem numer... - Nic nie szkodzi. Niech Pan przyjdzie, wymienimy. |
DrA eS ... | 2003-07-28 23:35:07 Dwóch facetów po długiej nocy spędzonej w barze nad ranem wsiada do samochodu. Po kilku minutach w okno pasażera stuka stary mężczyzna.
- Zobacz, w oknie jest duch! - krzyczy pasażer. Kierowca dodaje gazu, ale twarz nie znika. Przerażony pasażer otwiera okno i pyta: - Czego chcesz? - Macie może papierosy? - pyta stary mężczyzna. Pasażer rzuca przez okno paczkę i krzyczy do kierowcy zamykając ze strachem okno: - Przyspiesz! Kilka minut później uspokojeni zaczynają śmiać się i żartować z poprzedniego strachu. Nagle w oknie znów pojawia się ta sama twarz. - To znowu on! - krzyczy pasażer. Otwiera okno i drżąc ze strachu pyta: - Tak? - Macie ognia? - dopytuje się stary mężczyzna. Pasażer wyrzuca zapalniczkę przez okno i krzyczy: - Przyspiesz jeszcze! Kierowca wciska gaz do podłogi, straszliwa twarz znika z okna. Pasażer z kierowcą powoli dochodzą do siebie po spotkaniu z duchem, kiedy w oknie znowu pojawia się postać tego samego starego mężczyzny. Przerażony pasażer otwiera okno i pyta: - Co znowu? - Może pomóc wam wyjechać z tego błota? |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-07-29 02:55:29 Przedstawie Wam w skrocie jak sie dziela kobiety..
1) Na kobiety jednopapierowe, czyli takie, u ktorych nalozenie papieru na twaz jest niezbedne podczas stosunku.. 2) Dwu paierowe to takie gdzie nakladamy papier na twaz i cos wiedzej aby sie rozkoszowac. 3) No i trzy papierowe to takie gdzie nakladamy papier na twaz i cos wiedzej ORAZ SWOJEMY PSU NA LEB ABY NA DRUGI DZIEN MIAL DO NAS SZACUNEK..... |
DrA eS ... | 2003-07-30 08:50:58 Posłali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi się. W końcu postanowił popatrzeć przez okno. Tam ogrodnik grzebie grządki. Psychol woła:
- A co pan robi? - Nawożę truskawki. - Co? - Nawożę truskawki, mówię! - Co pan robisz?!? - Kurwa, truskawki posypuję gównem!!! - O, a ja cukrem, no ale ja jestem pierdolniety... |
macior13 LOB SYMPATYK Opel Omega Wrocław | 2003-07-30 12:47:09 Co to jest globalizacja?
Najlepiej wyjasnia to smierc ksieznej Diany. Angielska ksiezniczka ze swoim egipskim kochankiem rozbija sie we francuskim tunelu, jadac niemieckim samochodem z holenderskim silnikiem, prowadzonym przez Belga, ktory wczesniej wypil sobie troche szkockiej whiskey, gonieni przez wloskiego paparazzi na japonskim motorze. Po czym ratowal ja amerykanski lekarz uzywajacy brazylijskich lekow. A tekst ten napisal Filipinczyk uzywajac technologii Billa Gates'a, ktora ten wzial od Japonczykow. A Ty prawdopodobnie czytasz to na klonie > amerykanskiego IBM'a ktory opiera sie na filipinskich czesciach i ma koreanski monitor, zlozony przez pracownikow z Bangladeszu w singaporskiej fabryce. Przewieziony ciezarowkami przez Hindusow, ukradziony przez Indonezyjczykow i w koncu sprzedany do Twojego kraju przez Chinczykow. TO JEST GLOBALIZACJA! |
macior13 LOB SYMPATYK Opel Omega Wrocław | 2003-07-30 13:11:14 Dzwoni telefon w domu z samego rana.
- Klinika? - Nie, pomylka. Trzask! (sluchawki) Chwile pózniej znowu dzwoni telefon. - Klinika? - Nie, mówilem, ze to pomylka! Trzask! Dwie chwile pózniej telefon znowu dzwoni. - Ku...wa Jasiu to ja Heniek. Pytam czy klinika strzelimy z rana. |
DrA eS ... | 2003-07-30 22:06:03 Idzie nawalony Gościu ulicą i spotyka na swojej drodze Babcie.
Gość - złaź z drogi stara babo! Babcia - może tak bardziej uprzejmie. Gość - spadaj ! Babcia - oj nie ładnie, nie ładnie... Gość - spier...laj! Babcia - może jakieś magiczne słowo chłopcze? Gość - hokus-pokus stara ku..wo! |
Res best memory O-ka | 2003-07-31 10:33:57 |
macior13 LOB SYMPATYK Opel Omega Wrocław | 2003-07-31 12:17:11 Śpiewające konie
http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html tylko z głośniczkami |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2003-08-04 13:20:34 Dlaczego zonatym trudniej utrzymac diete?
Kawaler wraca do domu, patrzy co jest w lodowce i idzie do lozka. Zonaty wraca do domu, patrzy, co jest w lozku i idzie do lodowki. |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-08-05 05:25:10 "Rodzina Jasia dzien przed wyjazdem nad morze"
Wchodzi Jas do dypailni rodzicow i jego ocza ukazal sie widok jak tata lezy na mamusi wykonujac ruchy frykcyjne..... Jasiu pyta " tato co robisz mamie?" "nic pompuje mame, bo jutro jedziemy nad morze a mama nie umie plywac" Na to Jasiu " alez tato juz nie trzeba-wykrzyknal....wczoraj byl listonosz i juz to zrobil, a w dodatku jezykiem wentyl sprawdzal" |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-08-07 11:36:42 www.bania.kom.pl
jest to forum mojego kumpla , duża dawka śmiechu |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-08-09 05:19:03 Wiszą na drzewie trzy leniwce i kłóca się który jest bardziej leniwy.
Pierwszy mówi: - Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę sobie, a tu worek złota na ulicy leży, ale nie chciało mi się go podnieść. Na to drugi: - No widzicie, a ja idę sobie plażą i patrzę jak Claudia Schiffer leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć. No ale nie chiało mi się. Trzeci: - A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii ale przez cały film plakałem. - No co ty na komedii i płakałeś? - Bo siadłem sobie na jajka i nie chciało mi sie wstać poprawić ... |