Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Golin Sympatyk FEFK mk7 Cabrio RS2000, ... Grudziadz | 2011-08-30 12:49:27 No i jest maly problem. U mnie w miescie tego nie ma(tych plyt) ;/ Dachu nie zrobie bo bedzie za sztywny :p |
maly10001 Sympatyk FEFK Essior Mk5 Garzewo | 2011-08-30 22:58:42 ojoj szkoda że na dach nie dasz xD xD xD
hmm to chyba zostaje Ci alledrogo bo ja niestety nie pomogę |
Golin Sympatyk FEFK mk7 Cabrio RS2000, ... Grudziadz | 2011-09-02 13:30:16 Niedlugo bede w bydgoszczy to zobacze czy moze tam maja. a co myslisz o tym klik ?? |
maly10001 Sympatyk FEFK Essior Mk5 Garzewo | 2011-09-05 21:44:45 wygląda całkiem smacznie
ale czy zda egzamin nie dam sobie nic uciąć nie miałem styczności z tego typu materiałem |
Maylo Sympatyk FEFK 2speed.pl Gołdap | 2011-09-05 22:42:34
Ostatnio ojciec kupował to za 99zł, wygląda na całkiem dobre rozwiązanie, ale myślę że tylko na szczeliny, krawędzie itp. bo dobrze się formuje. Jako pierwotne założenie tj. uszczelnianie w dekarstwie się sprawdza, chodzi mi tu o obróbki między rynnami, ścianami a dachem. Wilgoci nie nabiera ani nie przepuszcza. Wg. mnie lepiej poszukać czegoś tańszego, z innej dziedziny niż specjalne maty do aut, a akurat ta taśma lepiej się sprawdzi jako hydroizolacja niż izolacja akustyczna. Ja się zastanawiam też nad czymś u siebie, i jako że mam dostęp do różnych materiałów budowlanych itp, to będę się przyglądał i kombinował. Z założenia chciałbym jednak żeby w aucie zrobiło się ciszej (mniej dźwięków z zewnątrz) oraz żeby izolowało trochę termicznie, bo wiadomo - blachy raczej nie trzymają temperatury. |