Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mrozek Miłośnik FSO 2 x PN i pare innych ... blisko Wrocka ;) | 2003-09-30 01:16:26 Lava1 – jasna cholercia, przecież Ty jesteś z Kiełczowa pod Wrocławiem, ziomku jeden Dlaczego się do mnie nie odezwałeś? Mieszkam parę domów od Ciebie – na pewno do mnie trafisz – to ten żółty domek przy którym na podwórku stoją dwa Poldki – czerwonometaliczny Atu i srebrny Carusek. Po 19:00 z reguły już jestem w domciu – koniecznie mi się pochwal swoją nową bryką. Na temat silnika 1.8 dohc (I love this engine ) na żywca będę chyba w stanie powiedzieć Ci sporo rzeczy.
|
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-09-30 07:33:55 Hihihi jaki ten świat mały !!! Opis trafienia do ciebie jest raczej niezbyt dokładny. Mieszkam w Kiełczowie dopiero 5 miesięcy więc nie wymagaj abym wszystkich znał.
Tak czy inaczej trzeba się spotkac i pogadać. Ja mieszkam na samym końcu Leśnej. A ty ?? Sprecyzuj położenie swojego domq oczywiście na priv lub mail. |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-09-30 10:45:33 Qrcze moze mój pech się w końcu skończy |
Mrozek Miłośnik FSO 2 x PN i pare innych ... blisko Wrocka ;) | 2003-09-30 21:56:23 A to w wielkiej stolicy fachmanów od DOHC engines nie ma? Biedni warszawiacy ;P ...
Który region złamie monopol Dolnego Śląska na fiatowskie twin cam’y? ;P |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-09-30 22:09:22 Ale za to mamy Pagana |