Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MotoAutko_pl Warszawa | 2015-05-28 12:47:02 Mimo wszystko zimowe opony coś dają,zapewniają lepszą przyczepność. Spróbuj pojeździć na letnich i sam zrozumiesz o co chodzi. Podstawowe pytanie to jak zawsze budżet jaki posiadamy na ten cel,od jego ustalenia powinniśmy zacząć a dopiero potem szukać konkretnego modelu. |
hartom4 Ruda Śląska | 2015-05-28 13:11:42 No jeśli ktoś myśli o całorocznych to niech może się zastanowi i kupi porządne letnie i w zimie niech się modli i małą ilość śniegu. Przynajmniej przez większą część roku będzie miał lepsze opony niż takie całoroczne, które zapewne tez mu więcej zjedzą paliwa. |
mizot2 Chorzów | 2015-05-29 20:19:15 No tak, wiadomo, że to może być pozorna oszczędność takie całoroczne opony. Ja też zmieniam na zimę i na lato. Dla mnie ważniejsze jest jednak moje i mojej rodziny bezpieczeństwo, a wiadomo jaka jest różnica na przyczepności w zimie. |
Argo44 Poznań | 2015-06-18 20:06:31 A gdzie tam całoroczne..Przez nie bym miał tylko kłopoty jak mi raz na pasy wlazł pieszy to wtedy było bardzo źle i bardzo kiepsko się czułem. Po prostu jakoś tak no wiecie myślałem że nie wyhamuję przez te opony całoroczne. Bo jakbym miał zimowe to by było bezpieczniej. |
KasiaMikina Lodz/Berlin | 2015-06-27 16:09:21 Różnica jest przede wszystkim na oblodzonej nawierzchni. konia z rzedem takiemu, co sobie na całorocznych poradzi |
Eperfekt_pl Warszawa | 2015-07-01 15:04:05 Ja polecam opony Nokian,które być może są droższe niż np Dębicy,ale za to solidne i posłużą długo,dzięki nim możemy czuć się bezpiecznie na drodze,jest zdecydowanie inna przyczepność. |
Gruzinek Ford Focus Gdańsk | 2015-08-06 13:42:19 .Moim zdaniem nie ma oszczędzać na oponach, a w szczególności jeżeli chodzi opony zimowe. Moim zdanie zapewniają znacznie lepszą przyczepność niż całoroczne ... chyba, że ktoś bardzo mało jeździ i porusza się głównie po mieście takim jak na przykład Gdańsk, gdzie śnieg to może jest parę dni w roku i a temperatura to raczej oscyluje w okolicach zera. [ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2015-08-06 22:18:30 ] |
Eperfekt_pl Warszawa | 2015-08-10 10:08:48 To fakt,dlatego też poniżej zaproponowałem opony Nokian- może i faktycznie są droższe,ale w zamian za to bardzo solidne i chwalone na wielu forach przez Użytkowników,wystarczą nam na kilka ładnych sezonów. |
AutoManiakPM23 Peugeot 206 Warszawa | 2015-08-28 15:45:30 Ostatnio przy okazji wymiany ogumienia w swojej... ciężarówce, z ciekawości podpytałem pracownika serwisu o jego opinię na temat opon całorocznych. Stwierdził, że nie poleciłby ich nikomu, kto z samochodu korzysta w innym celu niż poranna droga do osiedlowego spożywczaka po chleb i mleko. Czysto pozorna oszczędność czasu oraz pieniędzy to bowiem żadna rekompensata dla skutków, do których korzystanie z nich może dość szybko doprowadzić...
Powód edycji: odnośniki reklamowe [ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2015-08-28 16:50:02 ] |
Bracks_pl Warszawa | 2015-09-30 10:54:04 Dla mnie Continental lub Nokian- to jedne z lepszych opon całorocznych,chociaż nie wiem czy jest sens ich posiadania i czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby skupić się na zimowych oraz letnich. |
remmig Luboń | 2015-12-29 10:47:56 Jeszcze śmigam na letnich i tak kombinuję czy brać zimówki w tym roku czy całoroczne. |
Maly_78 wawa | 2016-02-04 16:14:16 powiem w skrócie nie zamawiajcie opon na www.polskihurtopon.pl ja zamówiłem 2tyg. temu i do dziś dnia ich nie dostałem, a jak chce odzyskac pieniądze które niestety im przelałem to powiedzieli iż maja na to 2tyg. jakies totalne oszustwo, krętactwo i nic poza tym |
Rejent Warszawa | 2016-02-04 19:23:02 To po co takie kombinacje i szukanie na sile czegos? Trzeba bylo skorzystac z czegos sprawdzonego np. Moto Integrator. Moze nie jest najtaniej jak w tym sklepie co podales ale napewno jest taniej niz na miescie. Dodatkowo czasami mozna trafic na darmowy montaz. |
WszystkozAmeryki_com Warszawa | 2016-06-30 12:49:52 Zastanów się czy aby na pewno opony całoroczne to dobre rozwiązanie,bo moim zdaniem nie. Jeżeli już to o wiele lepiej jest zainwestować w dobre opony sezonowe,czyli letnie oraz zimowe. Ich szeroki wybór oraz niższe ceny znajdziecie w sklepach internetowych,również u nas |