Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lukasz_1 Wrocław | 2019-07-31 12:22:03 najbardziej sie opłaca oddać samochód za nowy z salonu, ponieważ dostanie się rabat na nowy. |
artur90 Audi A5 Wejherowo | 2022-02-10 18:04:46 Ja sprzedałem poprzedni samochód na Otomoto i też tam kupiłem moją audicę |
pbrekke Gdańsk | 2022-08-03 19:11:51 Tak jak przedmówcy piszą, otomoto, olx. |
rafalmondeo Katowice | 2024-05-30 16:22:29 Tylko i wyłącznie portale ogłoszeniowe, ewentualnie jeszcze pośrednik, bo są jeszcze osoby, które go kupują i szukają samochodów. Wszelkie portale aukcyjne pobierają prowizję i to sporą. |
HoppyBilly Busko-Zdrój | 2024-08-13 09:43:26 Podopbnie jak niektórzy przedmówcy, komisów nie polecam. Prowizje mają kosmiczne, a gwarancji szybkiej sprzedaży auta też nie ma. Kiedyś dałem auto (Corollę) do komisu i stał kilka miesięcy bez żadnego efektu. Pewnie sporo zależy od stanu auta i samego komisu, pewnie inne są lepsze, inne gorsze, ale suma summarum lepiej sprzedawać samemu. Jeśli nie jesteś bardzo zabiegany to olx i na spokojnie sobie sprzedajesz bez żadnych dopłat osobom trzecim. Polecam jeszcze marketplace na facebooku, ostatnio tak auto sprzedałem, a nie trzeba im płacić za ogłoszenie. |
HoppyBilly Busko-Zdrój | 2024-08-13 09:45:15 Podopbnie jak niektórzy przedmówcy, komisów nie polecam. Prowizje mają kosmiczne, a gwarancji szybkiej sprzedaży auta też nie ma. Kiedyś dałem auto (Corollę) do komisu i stał kilka miesięcy bez żadnego efektu. Pewnie sporo zależy od stanu auta i samego komisu, pewnie inne są lepsze, inne gorsze, ale suma summarum lepiej sprzedawać samemu. Jeśli nie jesteś bardzo zabiegany to olx i na spokojnie sobie sprzedajesz bez żadnych dopłat osobom trzecim. Polecam jeszcze marketplace na facebooku, ostatnio tak auto sprzedałem, a nie trzeba im płacić za ogłoszenie. |
Mateusz222 VW POLO V Katowice | 2024-08-21 10:31:50 otomoto, olx, a jak to jakieś ciekawsze i niezbyt tanie auto to prędzej znajedzie nabywcę na jakichś grupach np. na facebooku, czy forach itp. Nawet przez youtube'a czy instagram można sprzedać |