Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
alekstachura Opel Astra Kombi Gorlice | 2003-11-22 21:56:40 Co tu tak pusto Ostatni post 16.11.03 Może by jakaś dziewczyna nas rozruszała Pozdrawiam Małopolskę Olek |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-11-23 12:46:06 No widzisz tak to jet z ta małopolaska... chwile popisala i zamarla...
No ale mam nadzieje ze sie to zmieni Pozdrawiam |
alekstachura Opel Astra Kombi Gorlice | 2003-11-23 14:22:27 Cześć
Widzę , widzę nie wiem co to może być. Może wieczorkiem coś się rozrusza Pozdrawiam Olek |
Cathal Opel Astra F Bochnia | 2003-11-26 20:37:15 Witam wszystkich !!!
Tez jestem z małopolski i moim zdaniem regionalny klub opelka to super pomysł. Pozdrawiam wszystkich małopolan!! P.S. Jak tylko bedzie jakiś spot w małopolsce postaramy się stawić (ja i moja Asterka) |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-11-26 22:36:23 No wreszcie cos sie tu rusza powoli... Nie wiem jak wy ale ja narazie proponuje jakies spotkanko na czacie a w przyszlosci mozna by pomyslec o jakim spociku ??? Co wy na to??
Pozdraiwam i zachecam do czestszego pisania tutaj..... patrzcie jak inne regiony ladnie pisza |
alekstachura Opel Astra Kombi Gorlice | 2003-11-28 11:02:35 Masz rację może waktycznie coś drgnęło.
I oby tak dalej się kręciło Pozdrawiam Olek |
alekstachura Opel Astra Kombi Gorlice | 2003-12-03 18:51:31 Cześć Co jest grane Szczecin , Poznan , Łódz wszedzie tam piszą , aż miło A Małopolska cisza nie ma nikogo Tacy zajęci Jesteście Mimo to |
Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2003-12-08 18:04:37 Cześć!
Brachu nie jest tak źle.... !!!!!!!!!! No jest nas paru w MAŁOPOLSKIM KRAJU Mam nadzieję, że z wiosną to będziem się mogli obaczyć i poznać!!! Jakby co to wal Stary jak w DYM Pozdrawiam z Andrychowa (k. Bielska Białej) Tomek (red_astra) |
KrzyH80 Vectra B 1.6 16V Kraków | 2003-12-08 18:28:32 Ja jestem jak najbardziej chetny nas jakis spot, nawet jakis czas temu na ten temat pisalem.... ale odzew byl minimalny, no i czlonkow z Malopolski bylo bardzo niewielu. Teraz jest lepiej pod wzgledem ilosci potencjalnych chetnych, ale brak energicznych dzialan!
Wg mnie, jezeli cos ma z tego byc, trzeba ustalic wstepnie jakis termin i rozeslac wszystkim na priva - to jedyny sposob. Inaczej nic z tego nie bedzie!! Ja proponuje w niedziele po poludniu. |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-12-08 22:17:32 Czesc, no ja juz probowalem rownibez poruszac ta sprawe ale narazie cienkocos tu z nasza frekfencja! Ale mam nadzieje ze sie to zmieni!
Spocik jak najbardziem mysle ze mozna zorganizowac.. ale zastanawiam sie czy teraz czy np nie zrobimy sobie w stycniu jak bedzie piekny sniezek na lotnisku jakiegos zlociku ... bedzie mozna pojezdzic troche poszalec autkiem... traske moge przygotowac fajna! Co MAŁOPOLSKA na to??? Pozdrawiam i licze na wlaczanie sie pisania tutaj!!! |
alekstachura Opel Astra Kombi Gorlice | 2003-12-08 23:39:19 Cześć
Podpisuje się pod tym , jestem za. Chyba ,że mnie w międzyczasie wywalą , bo nie zamieścilem fotki autka. Ale i tak Wszystkich pozdrawiam |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-12-09 09:16:17 No to sie ciesze ze juz jedna osoba jest za! No ale do tego trzeba chwilke poczekac zeby bylo troche sniegu... bo na sniegu jest najlepsza zabawa
alekstachura - to zrob fotki a jak nie to na spociku sie je zrobi! Pozdrawiam i czekam na opinie reszty... jest nas przeciez 10 .. jak to ladnie Natka wyliczyla |