Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-06-29 12:45:23 no widzę ze odrobine wykrakałem, niestety poza jednym mechanikiem, i bardzo konkretnym i znającym się na rzeczy kolesiem ze sklepu- cała reszta to poprostu maksymalny przekręt - zachowują sie tak przy liczeniu jak by nie chcieli cie więcej zobaczyć. Pamietam podobny numer. Wniosek - bardzo nalezy na nich uważać - Hynka to dobre miejsce zeby czesci poszukali i tyle
|
gufson HF MEMBER Hyundai Pony Lipsko | 2004-08-06 21:54:38 Witam
Jeszcze raz pisze NAJLEPSZY SZROT HYUNDAIA JEST PRAKTYCZNIE WSZYSTKO DO PONY SONATY I INNYUCH TYLKO TRZEBA ZADZWONIĆ 608527794 JEST TO LIPNIK NIEDALEKO OPATOWA (WOJ ŚWIĘTOKRZYKIE) POLECAM |
reddevil1 HF MEMBER SCOUPE POZNAN | 2004-09-27 23:05:00 A zapomniałem dodać adres warsztatu do,którego jeżdże juz 5 lat i nigdy nic nie skopali sa naprawde dokladni i ceny maja niskie zajmuja sie wszystkim oprócz gazu bo gosc nie jest zwolennikiem . Przyklad : Kumpel sprowadził BMW 525 kombi i siadła mu skrzynia i jakies gumy pod podwoziem szukał warsztatu w Poznaniu i koszt naprawy wszystkiego ze sprzegłem mial go wynieść min 1900 zł zaproponowałem mu p.Jasia i zrobił mu to w 2 dni za 1250 zł widać roznice co nie ?
A tu adres : Puszczykowo kolo Poznania (ok 10 km dokładnie) ul.Dąbrowskiego 5 Jan Kamiński |
Maryan82 HF MEMBER Lantra '99 Zgierz | 2004-09-28 16:29:55 POlecam firme AUTOMARK z Lodzi
ul. Bema 5 lub Kolumny 105b zakladaja tlumiki szybko, rzetelnie i za niewielkie pieniadze... |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2004-10-05 09:50:54 Witam wszystkich grupowiczów
To mój pierwszy post tutaj. Ja mam do polecenia warsztat, w kwestii zawieszeń. Pewnie o nim słyszeli hultajowcy z Wawki. Jest to Warsztat Auto Błoński. Generalnie bardzo szybko, naprawde fachowo, co ważne w miarę niedrogo. Warsztacik jest w Zielonce pod W-wką na trasie na Wołomin, ul. Poniatowskiego 63. Ostatnio tam panowie znaleźli przyczynę stukania w moim ukladzie zawieszenia. Co mnie zaskoczyło - szef też pracuje, nie za biurkiem a w warsztacie Teraz może kilka słów o mnie. Jak pewnie domyślacie się, mieszkam w stolicy. Jeżdżę poniaczem 91r, 230kkm. Troszkę napraw, wymian itd, autko do jazdy Jest git Pozdrawiam wszystkich Gadi |
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2004-11-05 17:05:05 Polecam ten serwis - Chorzów MIKLA K. K. przy ul. Katowickiej. Mila obsluga, tanio (gdzie indziej za wymiane przednich petersonow i sprezyn chcieli 500 wiecej), za w sumie 2 krotne podpiecie pod kompa a takze testowanie gdy mialem klopoty z zaplonem NIE WZIELI ANI GROSZA a wg waszych wypowiedzi - za podpiecie do kompa gdzie indziej kasuja 50zl. |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-11-29 15:54:46 no na Hynka to uważaj bo nie ma żartów z nimi - pisałem juz o nich ale dodam ze po wymianie wszystkich tulej metalowo gumowych z tyłu z lewej strony i zapomnieli o łaczniku stabilizatora który juz walił niemiłosiernie (koszt 40 zeta i 10 minut pracy) nie móiąc juz o tym, ze nie ustawili mi zbiezności z tyłu po tym i wypuścili n adroge ot tak sobie. O kasowaniu za robote jak za zboże to juz nie ma co mówić. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-01-06 23:41:27 ASO Hyundai J.T. Ratajczyk Wroclaw - nie polecam z kolesiem w obsludze ciezko sie doagadc eh... bez komentarza wogole miejsca na poczekanie na samochod czy autko zastepcze - i to ma byc obsluga ? w renulat kawe czlowiekowi dadza i kawalek cieplego miejsca...
Nie polecam... |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2005-01-10 19:01:58 polecam warsztat p. Wójcika Sosnowiec ul. Dobrzańskiego uczciwie,fachowo i szybko +dostęp do części
(np.wymiana amortyzatora tył 50 przód 60 ) |
Cypisek Pony/Excel '91 Szczecin | 2005-01-16 09:02:16 Polecam Auto-Ars jak ktos ma regulacje gaznika i takie male problemiki z autkiem.Maja tanie czesci mialem ostatnio problem z gaznkiem rzeczywiscie zrobione zostalo ,ale pytalem ile bedzie kosztowalo wymiana paska,rolki to razem z czesciami 500 wydaje mi sie ze to za drogo.w innym warsztacie wychodzi mi niecale 300 z czesciami.ale czesci maja tanie!! |
jacek1r HF MEMBER Hyundai PONY GLS 1,5l Chorzów | 2005-01-25 20:06:22 NIE POLECAM I OMIJAĆ Z DALEKA!!!
Trasa Bytom - Tarnowskie Góry w miejscowości Bobrowniki Śl. niedawno był tam salon i serwis HYUNDAI, teraz tylko został się serwis - w ogóle nie mają pojęcia o samochodach!!! - omijać jak tylko się DA!!!, POLECAM mały serwis można by powiedzieć garażowy p.PISARKA z Radzinkowa, tani i B.DOBRZE zna się na autkach, gość b. w porządku mechanikiem jest od ponad 20 lat, można go spotkać też na OKRĘGOWEJ STACJI DIAGNOSTYCZNEJ W REPTACH |