Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2004-06-01 22:16:24 pięknie ![]() ![]() ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-06-02 11:39:35 Ech, pomarzyc....
Ta biala Nivka wyglada mi jakos znajomo ![]() Ale dobrze. Przynajmniej jezdzi a u mnie porastalaby rdza i kurzem... |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-06-07 16:59:33 no i byliśmy w Ciszycy. szkoda że żaden żniwiarz się nie wybrał z nami. a tak maślankowo było... ![]() |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-06-08 07:38:32 a to trzeba czasami zaglądać na forum LKP. ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-06-08 11:19:02 Czasem zagladam, ale nie wpadlem na pomysl, ze watek z info o spotkaniu byl widoczny tylko dla klubowiczow ![]() Wiec jesli sie robi spotkanie scislewewnatrzklubowe to nie pisz, ze bylo fajnie, bo to troche jakby po fakcie... |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-06-09 23:10:07 Borgu, skoro mogłeś przeczytać ten wątek, to oznacza że propozycja była skierowana również do ciebie. Chyba że potrzebujesz umyślnego posłańca z zaproszeniem.
|
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-06-09 23:29:28 Wiedzialem od Kacpra, ze organizujecie zlot plenerowy, wiec od czasu do czasu wchodzilem na LKP. Ale przewaznie nie chcialo mi sie logowac - wiec temat mi umknal. Inne wiadomosci o spotach byly dla wszystkich, wiec nawet nie pomyslalem, ze mize byc widoczny tylko dla klubowiczow. A jak napisales, ze bylo fajnie to wszedlem, aby zobaczyc kto byl i co sie dzialo...
P.S. Do nikogo nie mam oczywiscie za to pretensji, ale szkoda, moglbym wpasc, bo wlasnie rozjezdzam ogóra.... Pozdrow Goralu LKP |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-06-12 21:00:25 no szkoda, bo brakowało nam w nocy tylnej ściany... ogóras świetnie by się nadał.
fotki do oglądnięcia na klubowej |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-06-20 00:28:53 info dla Leniwych ![]() ![]() SPOT W TERENIE zapraszam chętnych. KAaper, jak teraz się wykręcisz, to cię pogonię... ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2004-07-19 11:31:24 Witam,
a jednak jakos udaje sie nam czasami pobawic na troche trudniejszych drogach niz zazwyczaj ![]() W sobote z kolega Mikolajem wybralismy sie na maly wypadzik w glebokie koleiny i jeszcze glebsze bloto. W sumie niecale 3 kilometry robilismy w ponad 5 godzin, bylo wyciaganie, bylo szarpanie, bylo rwanie, bylo kopanie w ziemi i blocie, bylo zasypywanie starych okopow... jednym slowem wszystko to czego potrzeba do zdrowego offroadowania. Na razie mala relacja na stronie u Mikolaja w galeriach pod haslem Murcki ekstrem ![]() Koleiny byly glebokie ![]() Bloto rowniez niczego sobie ![]() A tak konczy sie wjezdzanie w nie do konca zakopany okop ![]() Wiecej na stronie u Mikolaja... Damian |
![]() Sniper Klubowicz NOK Niva California, Nub ... Posen | 2004-07-19 17:27:41 Koleiny rzeczywiście niezłe ![]() ![]() |
![]() bart03 Klubowicz NOK Jeep, Uaz, kiedyś Ni ... Katowice | 2004-07-31 10:44:45 Koleiny, Murcki ![]() ![]() |
![]() bart03 Klubowicz NOK Jeep, Uaz, kiedyś Ni ... Katowice | 2004-07-31 10:55:24 Ach i zapomniałem pogratulować. Jak na zwykłe gumy to nieźle wam poszło w takim błocie ale pewnie troszkę sie nakopaliście. Tak trzymać panowie. ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2004-07-31 13:30:09 Koleiny wygladaja na zrobione wiekszym a przedewszystkim ciezszym sprzetem niz Nivka. Droga ktora robilismy biegnie od przejazdu kolejowego w Murckach na drodze na Mikolow az do miejsca gdzie przez las "plynie" sobie strumyczek, i tam droga sie praktycznie konczy jarem ktorego bez asekuracji nie chcielismy robic coby dacha nie zaliczyc. Postanowilismyjak juz pisalem "usypac sobie" droge przez stare okopy ![]() A gumki nie sa do konca standardowe, takie sobie MT-ki ![]() ![]() A w blotku to az tak bardzo nie musielismy kopac, jakos sie poprzeciagalismy, dwa, trzy razy potrzebny byl lift o to tyle, ale w sumie kupe zabawy zabawy. W okolicy widzialem jeszcze dwie "ekstremalne" drogi, ktore najwyrazniej uzytkowane sa dosyc intensywnie. W sumie w lasach murckowskich miejsca na offroadowanie jest dosyc ![]() Polecam oprocz wspomnianych miejsc halde za huta silesia, stawiska pomiedzy myslowicami a szopienicami. Damian P.S. A haldy w poblizu halemby juz szukalem, i q....fa nie moglem namierzyc mimo ze czesto jezdze w tamtejszych lasach. |
![]() bart03 Klubowicz NOK Jeep, Uaz, kiedyś Ni ... Katowice | 2004-08-01 00:16:57 Hałda koło halemby jest wieksza niż ta w Murckach ale niższa. Tamte tereny znam dosyć dobrze i zjeździłem je w całości no i te w okolicach Murcek także. Muszę przyznać że tereny wokół hałdy kopalni Halemba są dużo wieksze tylko trzeba uważać na leśniczego bo często się tam kreci. A na wypadzie w Murckach byłem Unimogiem a to potworna maszyna i potrafi nieźle wyorać. Jeśli bedziesz miał ochotę to możemy kiedyś wyskoczyć razem bo moja niwka stoi trzeci miech w garażu i trzeba by ją wkońcu przepalić. Jakby co to pisz na skrzynke. |