Fiat 126 od ACMR - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wypas totalny w tekscie doczytałem sie też ze to juz 2 malec z ACMR ma ktoś foty poprzedniego bo chętnie bym je porównał !!! no i ktomnie oświeci co to jest ten matchbox??z lat 90' ???

No co moge napisać. Cud miód malina. Widze zdjęcia robione pod Szikiem. Malec zostaje w Rzeszowie?

Qba prosimy o wiecej zdjec

Samochod powędrował do Warszawy. Narazie zostaje w Polsce.
Faktycznie zdjecia robione pod SZIK`iem zaraz obok tymczasowej siedziby ACMR

chcecie zdjecia..mowisz masz...

Dzieki Qba. Super malec brak slow. Mogl bym tak ogladac i ogladac. Super kolorek Czerwony i do tego elegancik. I kto powie ze z ela sie nic nie da zrobic

A gdybyś jeszcze przybliżył opis wykonania takich poszerzeń to było by git.

Ja też chętnie się czegoś dowiem o poszerzeniach. Są ekstremalnie wypasione!

Moch ja sie dowiedziałem ze nadkola na styl Nanni.
I ze cena bedzie w poniedziałek............
I jeszcze jedno podobaja mi sie bo nie sa takie ogromne jak te z laminatu.

Myślałem że Nanni miało inne poszerzenia. Te poprzednie są po prostu jak dla mnie zbyt nachalne! A te są idealne!

Cytat:
2004-07-10 23:14:05, moch pisze:
Myślałem że Nanni miało inne poszerzenia. Te poprzednie są po prostu jak dla mnie zbyt nachalne! A te są idealne!

dokladnie, sa idealne, nie za duze, ciekawe czy trzeba cos ze starymi rantami robic Moze cena tez bedzie "atrakcyjniejsza" Niecierpliwie czekam na info...

Cena nawet może być. Mam nadzieję, że anty trzeba podnieść przy ich zakładaniu.

Cytat:
2004-07-10 22:52:26, CZUCZU pisze:
Moch ja sie dowiedziałem ze nadkola na styl Nanni.
I ze cena bedzie w poniedziałek............
I jeszcze jedno podobaja mi sie bo nie sa takie ogromne jak te z laminatu.

wiadomo juz cos na temat..?

ile to kosztuje, plastik/metal, jak i gdzie mozna to zdobyc ?

a dlaczego ja nie mogę zobaczyć tych zdjęć?? NIE POKAZUJĄ MI SIĘ!!!!! Mamooooooooo....

a dlaczego ja nie mogę zobaczyć tych zdjęć?? NIE POKAZUJĄ MI SIĘ!!!!! Mamooooooooo....

Myabarth www padła.
Wiec i serwer qby....
Ps. Oczywiscie nic nie wiadomo.

piekny kaszlak.....nic dodać nic ująć apropo co to za wydech michaela ze jest tak głośny?

Pewnie pusty jak glosny tez nie widze tych fotek. moglby mi ktos je podeslac na mejla ?

Poszerzenia sa narazie nie dostepne jako opcja do samodzielnego montarzu. Narazie technologia ich wykonania lezy tylko i wyłacznie w rekach blacharza z ACMR. Po rozmowie z nim doszlismy do wniosku ze ze wzgledów technologicznych nie jest w stanie zapewnic wyrobu satysfakcjonujacego kazdego uzytkownika, a to ze wzgledu na to iz poszerzenia wykonywane sa recznie, nie jako gotowe prefabrykaty, i dopasowywane sa do zawieszenia i odsadzenia koła. Wiec sa czysto indywidualnym tworem w zaleznosci od parametrow samochodu. Naszczescie rozwazamy w ACMR wypuszczenie serii "prubnej" kilku sztuk poszezren w jednym rozmiarze. Kiedy jednak to sie stanie narazie nie chce obiecywac....zbyt wiele projektow na glowie..zbyt nas mało aby wszystkiego dopilnowac