Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-11-21 12:54:03 Może pomysł dobry, a w zasadzie w tej chwili chyba najlepszy, tyle że ja w tej chwili strasznie kuleje z kasą, a poza tym, pisałem może nie tu, ale nie jestem właścicielem tej białej "Łamagi" tylko mój ojciec i w dużej mierze jestem od niego uwarunkowany... |
warpi VW Golf MK2 Międzyrzec Podlaski | 2003-11-23 20:11:55 No tak a o mnie to zapomnieli, dzieki wam chlopaki ze mnie nie tolerujecie w swoich szeregach.
Wolniak ja wlasnie tak samo jestem uzalezniony od ojca bo to jego samochód, najczesciej mam go tylko w weekendy. Ale do ciebie mam niedaleko, wiec na weekend mozemy sie umuwic gdzies na spotkanie. Pozdro. |
Jarek_Danzig Opel Kadett City Wolne Miasto Gdańsk | 2003-11-27 22:17:01 EP TU GDAŃSK. Trochę nie w temacie , ale jeden od was ( z Lublina ) i od nas ( opelgangklub) szuka cześci do kadetta c , a konkretniej blach. Jeżeli dajcie znać - może być na priv. lub napiszcie na księdze gości w opelgangklubie zaznaczając , że dla MARKA, żeby chłopina nie szukał. Wielkie dzięki. Trzeba sobie pomagać. |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-11-27 22:46:11 warpi to nie zupelnie tak. ja jako ze korzystam najczesciej z modemu to raczej nie przegladam wszystkich postow (staram sie na ile czas mi pozwala ale nie jestem w stanie spokojnie siasc przed kompem i przejrzec postow). zreszta - winni sie tlumacza - przepraszam, bo to zdaje sie ja wspomnialem o tylko 3 klubowiczach z okolic lublina. jestes absolutnie w 100% tolerowany i ciesze sie ze sie upomniales. obiecuje pamietac o tobie. |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-11-27 23:37:50 Co Scoodie taki załamany jesteś???? Kasa była i będzie, nie martw się, kwestia czasu!!! A co z Asci, dzieje się coś - taki opis na gg??? |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-11-27 23:50:14 kasa byla i bedzie... nie wiem tylko kiedy. szlag mnie trafia jak o tym mysle. cieszylem sie ze chociaz asia sie spisuje to mi taki numer wywynela. mam nadzieje ze obejdzie sie bez kasy. (pisalem posta w tej sprawie - PROBLEM Z GAZEM -> 2.0i 8V (ascona '8 ) |
warpi VW Golf MK2 Międzyrzec Podlaski | 2003-11-29 13:08:59 scoodie ok. Nie gniewam sie modem to modem sam go kiedys uzywałem. |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-11-30 03:29:31 panowie wczoraj jadac na bal stanalem (przez przypadek) na swiatlach z kadettem cabrio. gosc jechal sam. wydech mu tak mruczal ze majac na pokladzie 3 dziewczyny (chyba wiecie jak czasami potrafia nawijac) i wlaczone radio dosc dobrze go slyszalem (osobiscie nie podobaja mi sie takie wydechy). w kazdym razie wiozlem razem ze mna 5 osob. czerwone - zolte - zielone -deska. przy 4 biegu i okolo 4 tys obr mialem goscia o ponad pol dlugosci asci. odpuscilem bo moja panna malo mnie zabila z tylnego siedzenia. nie wiem jaka mialem predkosc bo zdjalem wskazowke predkosciomierza zeby mnie kobieta nie bila za predkosc z jaka jezdze. w kazdym razie chcialbym stanac z tym gosciem jeszcze raz tylko bez "zbednego"balastu na moim pokladzie.
dodam jeszcze ze jechalem na gazie a nie benz. gosc nie mial szans krotko mowiac ale nie bylem tak tego pewny jak sobie "mruczal" obok mnie |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-02 18:51:40 Czy to był wiśniowo - fioletowy cabrio na numerach LLU? Znam w Łukowie takowego... |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-03 10:07:12 no bylo to cos takiego, na blachy nie patrzylem bo chowalem sie przed moja kobieta zeby mi glowy nie urwala ale jak znasz goscia to moze zaprosisz go do okp a wtedy na 100% sie spotkamy po raz drugi jak juz gr. reg. lublin ruszy |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-03 10:10:49 tak patrzylem wczoraj na mape polski i rozkminilem ze tak mniej wiecej po srodku drogi miedzy stezyca a lublinem jest kazimierz dolny - ladna okolica (tak jak stezyca ) i mysle ze dosc ciekawe miejsce na spotkanie. nie wiem gdzie dokladnie jest to lotnisko ale mysle ze tez nie bylby to glupi pomysl
poki co jednak "no cash + no free time = no meeting". propozycje prosze skladac. pozostanie nam tylko kiedys obgadanie konkretnego terminu |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-12-03 11:13:15 lotnisko jest koło miejscowości Nowodwór, z lotniska do Kazimierza Dolnego jest jakieś 64km
a dziękuję za miłe słowa |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-04 17:41:47 Znam kolesia, jest z Łukowa, tylko właśnie mieszka teraz w Lublinie i nie mam z nim kontaktu. Jak sie spotkam, to nie omieszkam wspomnieć o klubie. |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-06 03:13:21 pierwszy mikrozlocik lubelski mamy za soba. uczestniczyli w nim wolniak, Czenko i ja. prosze sie nie obrazac ze nikt nie byl zaproszony ale zaden z nas nie mial zbyt wiele czasu - spedzilismy razem cos okolo niecalej godziny (albo mi sie cos placze - jesli tak to prosze poprawiac chlopaki). w zasadzie wyszlo do bardzo spontanicznie. poczatkowo mialo byc o 18 pozniej okazalo sie ze bylo o 16..
ja sie spoznilem (nie wyrobilem sie z zajeciami) i tak to wszystko wygladalo nieprofesionalnie... pozdrawiam wszystkich |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-06 09:33:55 Pozdrawiam klimacik lubelski, dzięki za meeting Scoodie i Czenko
Spocik to zorganizujemy tak jak mowilismy, poczekajmy na śnieg. A reszta chłopaków, no niestety ale nie ma innego wyjścia jak przyjechać na następne spotkanko. Tak jak mówisz Scoodie, wszystko wyszło nagle i nie można było załatwić tego inaczej. Wszystko przez to, że spotkaliśmy się dzięki moim wykładom, bo to na nie specjalnie wyciągnełem autko (coby się z Wami zobaczyć pierwszorzędnie, ale mój Jarecki, znaczy ojciec, i tak nie wie o zlociku, bo
Następnym razem umówimy się dużo wcześniej, zgadamy całą grupę i heja na zlot. A co do reszty chłopaków, to jeżeli nie wyjdzie nic wcześniej, to może próbujcie spotkać się na razie tak jak my, we dwóch, trzech. Jeszcze raz dzięki za spotkanie i nową znajomość Ukłony dla Świdnika i dla ślizgów Scoodiego przed budynkiem WZiPT PL. Brawo Jasiu!!! |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-06 14:21:43
a dziekuje bardzo |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-07 15:31:04 A proszę!!!
Należy Ci się!!! JA tak nie potrafię, ale to ze wzglądu na to, że poprostu tak nie jeżdżę i nie próbuję tak się bawić, może ze względu na koszty, a uwarunkowanie rodzinne znasz... |
Czenko Opel Astra 3D Świdnik | 2003-12-07 15:35:41 bylo rewelacyjnie. a'propos spotkan w grupie regionalnej lublin to oprocz parkingu na marinie (zalew zemborzycki) to jest tez fajowy i sporawy parking na ursusie ale to chyba wiecie i w swidniku kolo wsk - sporo miejsca. ostatnio tam trenowalismy. jak wyjdzie cos z tymi filmikami to sobie poogladacie jak wyglada zima w naszym wykonaniu oraz parking
pozdrowka dla wszystkich i do zobaczenia na lodzie/sniegu - moja asterka juz czeka |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-07 15:47:14 Czołem Czenko
Póki co może prześlecie mi fotki i ewentualnie filmik na maila? Da radę? rafalwolny22@wp.pl lub ravvolny@o2.pl |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-08 14:14:02 kilka fotek wyslalem do wolniaka
jednak wszystkie foty (2048 x 1536 - oczywiscie mozna zmniejszyc) i filmy razem zajmuja okolo 160MB (fotki 58 + filmy 120). nie wiem czy dobrze pamietam ale nie moge sprawdzic bo mam tylko na RW ktore lezy u qmpla |