Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-25 21:57:00 no co ty elwis, stożek jest po to zeby własnie łapać zimne powietrze i już. ja bym tu oże obstawiał silniczek krokowy, albo zawór EGR, albo regulator napięcia nie mówiąc juz o szczotkach na alternatorze..... |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-10-26 23:19:07 chlopaki nie mam aparatu - KUŁA MACH!! - ale bedzie w przeciagu kilku dni
PS. Z soboty na niedziele (w nocy) troche pracowalem. pozniej okazalo sie ze trzeba jeszcze robic w niedziele bo czas goni. no i tak wraz z 5 kumplami wykopalismy rowek (18m dlugosci x 0.7m szer x od 0.7m do 1.7 m glebokosci). niby nic ale napieralismy to w podlozu na ktorym stoi Leclerc na Zana w Lublinie. Kur***y mozna bylo dostac zwlaszcza przy cieciu asfaltu i tej podsypki co sie rzuca np pod kostke brukowa. wjechalismy tam z maszyna do ciecia asfaltu (taka jak drogowcy wycinaja dziury w naszych drogach) i sie okazalo ze nie bierze calej glebokosci. ale mieslismy jazde. taki zrabany to dawno nie bylem. zarobilem pare groszy i bede mial na oponki zimowe. dzieki takim akcjom wiem po co studiuje - ja kiedys bede stal i pokazywal palcem "chlopaki jeszcze tutaj trzeba wybrac troche" tymczasem ide spac bo ledwo na krzesle siedze |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-10-27 07:33:36 nie no jak można zgubić klocki hamulcowe zdolniacha jesteś -"Love me tender"
Panie Bonecki oczywiście że na zimę przydałoby się zdemontować problem w mig |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-27 08:16:54 Panie Mariuszu C. no co pan mi tu wogóle opowiada?????zdemontować stożka??nie teraz...jak spadną śniegi....narazie łądownia trzeba zrobić.. a pozatym to takie swojskie ASR na lodzie nie bede sie ślizgał a ni buksował bo nie bedzie ciągu |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-27 10:59:04 no własnie wywaliłem stożek i wstawiłem standartową patelnie.....hmmm.jazda próbna i zobaczymy jak sie bedzie zachowywał...
|
Elwis Forumowicz Zafira Porsgrunn/Telemark/Norwegia | 2003-10-27 11:06:54 no to już,raz dwa ,para kapci spalona i zdajesz nam relacje czy już jest oki |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-27 15:07:59 no i dupa....dalej to samo!!!a nawet sie pogorszyło...jak nie ma stożka...
a może to świece są już zalane olejem??ide je powykręcać(bo na Briskach mały przebiego można zrobić--może już mi padły??) ide dalej rozręcać potem naskrobie wyniki |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-27 18:11:42 hmm...rozkręciłem alternator, i sie okazało że to szczotki mi sie rozpadły kuoiłem nowe(18zł) i wymieniłem, teraz pozostaje zamontować alternator. poza tym urwał sie wąż od odpowietrzania pod wtryskiem....musze skrócić i na nowo osadzić i jeszcze świece zostają do sprawdzenia....
ps. widziałem super żarówy OSRAM COOL BLUE +10% ponoć super siwecą.... kupuje 100W!!! |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-27 23:07:33 zrobiłem wszystko co opisałem poniżej. alternator daje 13V
ale nadal żabkuje mi na niskich obrotach..... co to może być??????czy ktoś mi pomoże??? |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-10-28 08:32:28 WidzęPanie Bonecki że spekulacje nie pomogły szkoda
nie masz jakiegoś zaprzyjaźnionego warsztatu, który by coś poradził? |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-28 08:41:27 w tych warsztatach to q**** wiedzą....
sam dojde......... jak juz tak operujesz nazwiskami, to dodawaj inż. przed nazw już od czerwca mogę operować ty, skrótem. także czapki z głów, pokłony w kolana i odpopwiednio tytułować |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-28 09:46:44 hmmm.trzeba sprawdzic...coś w tym moze być |
Elwis Forumowicz Zafira Porsgrunn/Telemark/Norwegia | 2003-10-29 10:37:28 noi jak tam Dj Bono??????
Sprawdziłeś ,doszedłeś do czegoś? |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2003-10-29 15:33:33 cholera no nie czaje tego....nadal mi żabkuje, chociaż juz coraz słabiej ,to jednak jesczze troche...hmmm |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-10-30 11:12:19 mam juz aparat. dzis wieczorem klikne pare fotek. tylko nie wiem gdzie mam je wsylac |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-10-30 14:38:14 jak to gdzie? samemu załączyć w profilu albo do Maćka |